tiistai 22. helmikuuta 2011

Like A Dream Vienna Seems


Ihastuin Wieniin, mutta olen täysin vakuuttunut siitä, että todelliseen loistoonsa se pääsee vasta kesällä. Osa matkakuvista on sekä Wienin että Bratislavan osalta vielä Itävallassa ystävän koneella, joten lähdetään nyt liikkeelle niistä kuvista, joita minulla on. Sää Wienissä oli melko viileä ja tuulinen. Parina päivänä oli jopa pakkasta, joten talvivarusteita tarvittiin. Mutta se aurinko ja kuivat tiet! Kameraan tallentui runsaasti kuvia auringonvalossa kylpevistä kauniista rakennuksista.


PS. Jos olet Wienissä viikon, tai vajaan viikon, kannattaa ostaa Wochekarte, joka maksaa 14 euroa. Se on voimassa maanantaiaamusta seuraavaan maanantaiaamuun ja käy niin busseissa, ratikoissa kuin metrossakin. Aivan Wienin "keskustassa" matka sujuu hyvin jalkaisin, mutta Wienissä on paljon nähtävää myös hieman kauempana, joten matkakortti tulee tarpeeseen. Ja ainakin minun jalkani ovat hyvin väsyvää sorttia.


Many of the photos from my trip are still on my friend's computer so I'll have to make do with the ones I have here. I loved the sunshine and the dry roads in Vienna! So here's a few pictures of buildings bathing in the sun. If you're planning on going to Vienna and staying there for a week, or nearly a week, you should buy Wochekarte if you don't want to walk everywhere. Wochekarte works from monday morning til the next, in busses, trams and in the subway and costs 14 euros.

8 kommenttia:

 1. Mä niin tykkään rakennuskuvista. Kivalta kuulostaa reissu! :)

  VastaaPoista
 2. Riehu: Niin minäkin :) Reissu oli UPEA.

  VastaaPoista
 3. Ai että, auringossa kylpevät rakennukset. Ai että Wienille. On Wien kyllä ihana alkusyksystäkin. Ja joulun aikaan varmasti. Ikävä tuli.

  VastaaPoista
 4. mä kans kuvaan aina rakennuksia ;) varsinkin jos ne on värikkäitä.

  VastaaPoista
 5. Toi punanen & sininen rakennus, kolmas kuva, voisin syödä!! :D Tietty mintunvihreäkin<3 Oon koko opiskeluaikani ollu sitä mieltä, että Suomeenkin tarvittaisiin rakennuksiin lisää VÄRIÄ.

  VastaaPoista
 6. bubble: Niin totta, väriä kaivattaisiin!

  VastaaPoista