maanantai 21. helmikuuta 2011

And If There Is A Way To Find You, I Will Find You


Kuvan suloinen Bambi ei valitettavasti kuulu minulle vaan ystävälleni Wienissä. Etsin koko reissun ajan jonkinlaista bambifiguuria, mutta turhaan. Ainut, joka tuli vastaan, oli aivan liian kallis eikä edes kovin hieno.  Kaikenlaisia muita posliinisia eläin- ja ihmisfiguureja tuli kyllä vastaan satoja. Epäilen bambien joko kuolleen sukupuuttoon tai sitten niitä piilotellaan minulta..


Ps. Nettitikut sen sijaan saisivat kuolla sukupuuttoon! On se mukavaa, kun netti toimii kunnolla ehkä 10 % ajasta.. Vaikeuttaa huomattavasti myös postausten tekemistä ja niiden lukemista.The cutest little Bambi in the picture is not mine, unfortunately. It belongs to my friend in Vienna. I tried to find one but had no luck. I suspect that either bambifigures have become extinct or people are hiding them from me.. 

4 kommenttia:

 1. Kaverin seinällä taas roikkuu mitä somin, ja kitschein, bambitaulu. Eiköhän nuita kirppareilta löydy, ainakin silloin kun ei niin etsi ;-).

  VastaaPoista
 2. Hih, mullakin on ollut jo kauan etsinnässä tuollainen pikkuinen peurafiguuri! Inhoan turhaa posliinikrääsää mutta bambi olisi enemmän kuin tervetullut asumaan ikkunanlaudalle. Tuntuu että ne tosiaan kipittää aina karkuun, mut toivottavasti meitä kumpaakin vielä onnistaa kirppareilla :)

  VastaaPoista
 3. Aah mikä bambi!
  Itsekin olen metsästänyt jo jonkin aikaa täydellistä posliinibambia, epäilen myös niiden kuolleen sukupuuttoon :(

  VastaaPoista
 4. Nooruska: Toivotaan :)

  MothMouth: Sama homma.

  Sanna: Eikö olekin aivan ihana! Hyvä, että muutkin epäilee :D

  VastaaPoista