tiistai 15. helmikuuta 2011

I Feel Like I'm Breaking Up And I Wanted To Stay


 

Olen ollut Suomessa nyt kolme päivää. En kestä tätä kylmyyttä. Vaikka ulkona näyttää kovin kauniilta on -30 astetta aivan liikaa. Aivotkin siinä jäätyy. Kaipaan etenkin Lontooseen aivan jumalattoman paljon, en olisi halunnut lähteä pois. Mainittakoon tässä sanat plusasteita ja vihreää. Lähes kahden viikon Wien-Bratislava-Lontoo -reissuun mahtui niin paljon kaikkea upeaa, että olen vieläkin pyörällä päästäni. Matkapostauksia on siis luvassa hyvin runsaasti myöhemmin, kunhan saan loput kuvat ystäviltä ja ehdin käydä ne kaikki läpi. Heitetään nyt aluksi kuitenkin kehiin muutama otos reissun shoppailusaaliista (tässä ei siis ole läheskään kaikki). Ostin ihmeen vähän vaatteita, enemmän tuli ostettua kaikkea muuta. Kenkiä en oikeen ehtinyt edes katsella, mutta eivät ne olisi matkalaukkuun enää mitenkään mahtuneetkaan. Se oli ääriään myöten täynnä, samoin käsimatkatavarat.


Vaatteista kun on kyse niin linkitän tähän pyynnöstä ystävän opinnäytetyöhön liittyvän kyselyn Luotto ja/tai -lempivaatteesta (KLiK). Kyselyn täyttäminen ei vie kauaa ja se täytetään nimettömänä. Ja huom, kysely on enää tämän viikon täytettävissä!


I've been back here in Finland for three days now. It's cold, about -30 degrees Celsius outside. I miss London way too much. My two week trip to Vienna, Bratislava and London was so awesome, a lot of posts about the trip coming soon! But first here's a few pictures of some of the things I bought during my trip.


12 kommenttia:

 1. Pitsiä ja mintunvihreää<3 Ja Alice-laukku! ^___^ Ihanii<3

  VastaaPoista
 2. Aih, toi Liisa Ihmemaassa kassi on aivan IHANA! Mistä se lähti mukaan?

  VastaaPoista
 3. Oot löytänyt ihania asioita matkaltasi!

  Ja kiitos linkityksestä!

  <3:llä Sanna :)

  VastaaPoista
 4. bubble: Jep ^__^

  Maria: Löysin sen Sohosta jostain kaupasta, jonka nimeä en muista. Siellä oli 5 erilaista Alice-aiheista kassia! Niin että oishan niitä voinut ostaa enemmänkin.. :D

  Sanna: Kiitos ja ole hyvä :)

  VastaaPoista
 5. Voi sua pientä. Mä uskon, että varsinkin kun olet vähäks aikaa päässyt käymään lämpimämmässä, niin tänne tulo oli varmaan jotain aivan kamalaa. Mä olen ihan viittä vaille valmis hyppäämään partsilta. Huumori kaukana, kun koirankin kanssa pitää tehdä 200 metrin lenkkejä...

  VastaaPoista
 6. Matkapostauksia odotellessa,niistä tulee vain se kuuluisa matkakuume mutta onneksi pääsee kohta lomalle, joten anna tulla vaan ;O)

  VastaaPoista
 7. Toi Alice-kassi on aivan ihana! Et yhtään muista sen kaupan nimeä?:) Oliks kallis?

  Myös toi eka pikku laukku on oikein kiva!

  VastaaPoista
 8. Chatrin: Se on, kamalaa kamalaa. Mulla sentäs ei ole koiraa, pakko ei ole nokkaansa ulos laittaa.

  Mikaela: Ja niitä muuten sitten tulee... :D

  Aida: Kaivelin kuvasaalista ja sieltähän se kaupan nimikin löytyi, eli VINTAGE MAGAZINE SHOP. Ei maksanut muistaakseni kuin 5 puntaa. Eka pikkulaukku on Primarkista.

  VastaaPoista
 9. Hei kiitti! Noi alkuperäiset Alice-kuvitukset on sen verran hienoja, että pitääkin yrittää poiketa tuolla seuraavalla Lontoo-reissulla!

  VastaaPoista
 10. Aida: Ostin sieltä myös juuri alkuperäisiä Tennielin kuvituksia sisältävän lahjapaperiarkin, joka tosin päätyy kehyksiin. Kuka semmoista muka raaskii lahjapaperina käyttää!!

  VastaaPoista
 11. Aah, ihanuuksia! <3

  Mikä tuo valkopohjainen, sinikukallinen kangas on naisiaan? =D Mekko? Hame? Herttainen ainakin!

  Kysymys jota olen välillä miettinyt mutten ole aivan saanut selville: missä yövyt jatkuvilla Englannin reissuillasi? =) Mietin että millaisella budjetilla noin niin kuin yöpymisten osalta voi lähteä matkailemaan Englantiin kahdeksi viikoksi? Oletan että koska olet reissannut jo opiskeluaikoinasi siellä suunnalla, et ole yöpynyt viiden tähden hotelleissa joissa herätetään aamulla jousikvartettiin, jonka jälkeen pestään jalat ruusuvedellä samalla kun kokme salskeaa engelsmannia syöttää sinulle juustoja ja punaviiniä? ;D Haaveilen matkasta joskus jonnekin (kovat on kriteerit mulla ;D) ja olisi kivaa kuulla vaihtoehtoisia majoituksia turistirysille. ?=

  VastaaPoista
 12. Minttu-Maaria: :) Sinikukallinen kangas on mekko, yläosa on tummansininen.

  Hostelleissa olen aina yöpynyt, tällä kertaa Astor Hyde Parkissa, joka oli ihan kelvollinen. Pieni huone, mutta siisti ja lämmin. Ja jopa laminaattilattia! Suihku ja vessa olivat heti käytävässä oven toisella puolella. Hissejä on muuten yleensä aivan turha odottaa, tai mitään "kunnolista" aamupalaa. Olen useasta lähteestä kuullut, että eivät ne hotellitkaan aina hostelleja parempia ole. Yöpyminen Lontoossa hostellissa on kuitenkin paljon halvempaa, veikkaisin että kahden viikon reissun yöpymisistä saa kuitenkin pulittaa 250 euroa.

  VastaaPoista