lauantai 15. toukokuuta 2010

Kaunis Päivä


Kuka olisi uskonut, että se saapuisi näin yhtäkkiä. Kesä. En muistanut, kuinka äärettömän ihanaa on viettää päivä täysin kiireettömästi takapihalla auringossa loikoillen, lukien hyvää kirjaa ja musiikkia kuunnellen. Käväisin myös tädin mökillä, joka on todellinen aarreaitta. Se on lämmin ja kotoisa. Se on täynnä vanhaa, rosoista kauneutta; toinen toistaan kauniimpia esineitä, joilla on tarina. Voisin viedä koko mökin mukanani, jos vain saisin luvan.Kotiin palatessani oli aika syödä. Paljon muuta ei vapaapäivältään enää voisi toivoa.

13 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) Ja valkovuokoista tuli ylläripylläri mieleen.. AHVENANMAA! :D

  VastaaPoista
 2. Henskis: Kiits :) No sama tuli mullekin mieleen ja tekis mieli lähtee sinne pyöräretkelle! Ei vaan taida ihan onnistua nyt :D

  VastaaPoista
 3. Näissä kuvissa on niin ihana mökkitunnelma, että ihan itkettää. Meillä ei ole ikinä ollut mökkiä ja pikkutyttönä vuokramökkireissutkin olivat silkkaa kidutusta (ainoan lapsen kirous). Nyt hihkun sen sijaan innosta, kun pääsen kavereiden mököille. :) Mutta nyt on pakko mennä ottaa jäätelöä..

  VastaaPoista
 4. Joa: Hih, sori :D Tuossa on mökissä on vain yksi vika: se ei ole järven rannalla! Onneksi toisella tädillä taas on sellainen mökki :)

  VastaaPoista
 5. Mielettömän ihania kuvia... noi mökkikuvat ei yhtään helpota mun mökkikuumetta.. Just tollasen ihanan hieman repsahtaneen tunnelmallisen mökin haluaisin ja siihen vierelle pienen kasvimaan...

  VastaaPoista
 6. Hepa-Neiti: Kiitos :) Minä haluaisin myös ihan oman.

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia, minäkin haluan oman mökin! ^^

  VastaaPoista
 8. Aivan ihania, kesäisiä kuvia! Todellinen aarreaitta tuo. :)

  VastaaPoista
 9. Nyt pitää sanoa että ihan hemmetin hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 10. bubble: :)

  MothMouth: Melkein kaikki näköjään haluaa mökin :D

  Nooruska. Kiitos :)

  Jutta: :)

  Riehu: No se todellakin on aarreaitta! :)

  Mikaela: Kiits :)

  VastaaPoista