perjantai 28. toukokuuta 2010

Getting Stranger By The Minute


Foxie haastoi minut jo ajat sitten kertomaan viisi omituisuutta itsestäni ja jakamaan haasteen eteenpäin viidelle bloggaajalle. Täten haastankin seuraavat tytsyt:  Mikaela, Anzi, Riehu, Oola ja MothMouth.

(erittäin elegantti ja tyylikäs kuva allekirjoittaneesta viime vuoden provinssirockista by marianeiti)

1. Jos kellonajat näyttävät samaa (esim. 22:22), minun täytyy joko sanoa se ääneen tai kirjoittaa.

2. Kiljun tai kirkaisen usein täysin refleksinomaisesti, jos meinaan esimerkiksi horjahtaa tai tiputtaa jonkin esineen. Ystävän 6-vuotias tytär sanoo usein nauraen. "Hei, ethän taas vaan sitten kilju!"

3. Minulla on pakonomainen tarve suoristaa vinossa olevat taulut, myös vierailla ollessani. Töissä, ja joskus kaupassa asiakkaanakin, laitan tuotteet siististi vierekkäin. En kestä jos ne ovat aivan miten sattuu.

4. Liikutan toista jalkaani istuessani melkein koko ajan, huomaamattani. Minulle huomautetaan tästä usein. "Lopeta nyt se jalan vatkaaminen, koko pöytä heiluu!" Tämä on sukuvika: ainakin yksi tätini ja serkkuni tekevät samaa.

5. Matkin usein jotain henkilöä, vaikka ei minusta mitään kunnon imitaattoria saisi. Bravuurini on The Joulukalenterin Kerttu: "Olli, eikö olisikin mukavaa, jos meilläkin olisi sellainen monitoimikone!"


"- Eikö hän ollut hiukan omituinen, kysyi isä epävarmasti.
- Hän oli hyvin omituinen, vakuutti Pikku Myy. Ihan vipsahtanut.
Äiti huokasi ja yritti oikaista jalkojaan. - Mutta niinhän useimmat 
tuttavamme ovat, hän sanoi. Enemmän tai vähemmän. "

(Tove Jansson: Muumipappa ja meri) 

16 kommenttia:

 1. Haha, oliko noi tuntosarvet mun käsialaa? En muista :D Mut voisin omiin listauksiini laittaa vaikka sen, että festareilla on pakonomainen tarve tökkiä noita rehuja toisten kenkiin ja hiuksiin x)

  VastaaPoista
 2. Haha, mulla on ihan sama jalanvatkaamisjuttu! ja ehkä vähän se kiljuminenkin. Tai aika paljonkin.

  VastaaPoista
 3. Ah, kuinka mä unohdin nämä! Mullakin tapana kiljahdella vaikkei sattuisikaan, tai parhaimillaan saatan huutaa AI! jos vaikka kynä putoaa lattialle.

  jalanvispaaminen myös tuttua. Joskin poikaystävä harrastaa sitä vielä enemmän! Saattaapa täristä lattia toisella puolen huonetta. Itse hieron tai heilutan jalkateriä toisiaan vasten kun yritän nukahtaa :D

  VastaaPoista
 4. Joulukalenterin Kerttu :DD Oi että, siinä oli vasta kiva täti.. Minäkin vatkaan jalkaa (erityisesti päntätessä) ja kiljahtelen toisinaan hyvinkin epänaisellisesti (erityisesti talvella).

  VastaaPoista
 5. Yellow Lizard: Ihmeen yleistä tuo kiljahtelu ja jalan vispaaminen näköjään :D

  Joa : Kerttu oli kiva täti, kyllä :D

  VastaaPoista
 6. Hehee, minäkin aina reagoin jos kello näyttää täysin samaa! Olenpa pari kertaa ottanut hetkestä kuvankin :D

  Teen kyllä haasteen mielelläni, pitää vaan vähän karsia mitä tapoja sitä kehtaa julkisesti kirjoitella, ja näitähän riittää! ;)

  VastaaPoista
 7. Mullakin oli toi kellonaika pakkomielle aika pahana jossain vaiheessa. En kylläkään sanonu niitä ääneen, mut fiilistelin muuten vaan ja yritin välil saada kanssaihmisetkin tajuamaan tilanteen hienouden.

  VastaaPoista
 8. MothMouth: Hihii :D

  Peps: En minäkään aina sano ääneen, esimerkiksi töissä kaupan kassalla osaan pitää turpani kiinni :D

  VastaaPoista
 9. Hauskoja omituisuuksia. Kiitos haasteesta, minulta meinaan näitä löytyy enemmän kuin viisi. :-)

  VastaaPoista
 10. Anzi: Joo kyllä niitä multakin löytyy vielä aika paljon :D

  VastaaPoista
 11. Oh ghaad, kiitti haasteesta, mitäköhän sitä keksisi ;O) Minäkin olen muuten jalanvetkuttaja...

  VastaaPoista
 12. Hei kiitti haasteesta, tykkään näistä! :)
  Jalanvetkutusta täälläkin havaittavissa, lisäksi toi kellonaikajuttu kuulostaa tutulta. Viime kuukauden oon törmännyt koko ajan kellonaikaan 11.08 joka sattuu olemaan syntymäpäiväni ja ekalla kerralla tuli Suurlähettiläiden samanniminen biisi radiosta kun kellonajan rekisteröin...uu, mystistä touhua!
  Minä myöskin yritän imitoida jatkuvasti kaikkea/kaikkia, vaikken siinä kovin hyvä olekaan. Bravuurit Fakta Homman Hansu ja Notting Hillin Spike ihastelemassa itseään peilistä...:D

  VastaaPoista
 13. Mikaela: Ole hyvä vaan :D Miten jalanvetkuttajia nyt löytyy näin paljon?! :D

  Riehu: Aika mystistä joo. Imitointi on hauskaa :D

  VastaaPoista
 14. Hei eikö se ihana Kerttu sanonu "monitoiNikone" vai kirjottiko se sen vaan lappuihin aina väärin?:D Mä muistelen, ettei se oikein handlannu sitä sanaa.:p

  VastaaPoista
 15. Bemary: Heiii niin se tais ollakin! :D

  VastaaPoista