tiistai 31. elokuuta 2010

In This Light And On This Evening


Käväisin pari viikkoa sitten Tampereella J:n luona. Päädyimme kerrostalon ullakolle kameran, juomien ja musiikin kanssa. Parasta. Minäkin haluan tuollaisen ullakon! Kuvissa vilahtavat uudet ihanat kaunokaiset, Riekerin konjakinruskeat kengät, jotka jalassa tuntuu siltä kuin kävelisi pumpulilla.

(kuvat 1-5 by J, 6-8 by allekirjoittanut)

Ullakolta tie vei baariin ja Sarakissakin liittyi seuraan. Suurin osa illan kuvasaldosta on muuten varmaan edelleen Sarakissan kameran uumenissa. Ilta/yö tanssien hyvässä seurassa oli erittäin mukava, mutta seuraava päivä valkeni erittäin ankeasti. En ole eläessäni ollut niin kamalassa krapulassa. Sillä juomamäärällä ei tuollaista olisi todellakaan pitänyt tulla, vaikka päivän syömiset vähän heikkoja olivatkin. Tosin juominen ja siitä aiheutuva olo seuraavana päivänä tuntuu olevan aikamoista salatiedettä. Silti aloin vahvasti epäillä, että olisiko sittenkin juomani äärellä käynyt joku muukin kuin minä..


4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Ja noi kengät tosiaan näyttää PEHMEILTÄ :D <3

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavia kuvia! Blogissani on muuten sinulle haaste!

  VastaaPoista
 3. Jee, jee! Huomaa muuten näissä miten Blogger huonontaa kuvanlaatua. Ja tietty ainakin tuossa sun croppaamassa nyt ainakin, koska se kuva oli ennestään jo pienehköksi käsitelty :D Mun ois pitänyt ottaa yksityiskohtakuviakin susta! Äh, olen tarkka koska käsittelin ne Photarilla niin hyviksi. :) Mutta ei sen niin väliä kai ole. Iltahan oli mitä mainioin! :) Harmi vaan että sulle tuli paha krapula, etkä ole vieläkään päässyt siitä yli, hih. :) Ehkä mun ei olisi sitä viiniäkään pitänyt hanasta niin paljon tarjota, koska varmasti se oli siitäkin kiinni. Paha, paha...

  VastaaPoista
 4. bubble: Kiits. Ne todella on :D

  Nooruska: J osaa :) Huomasin haasteen ja lupaan tehdä :)

  J: Niin huonontaa, argh! Viini on mun turmio.. :D

  VastaaPoista