torstai 26. heinäkuuta 2012

Hunting For Treasure Again

Trifted_1

Turussa käydessäni metsästin aarteita parilla ulkoilmakirppiksellä. Löysin vaikka mitä ihanaa: vanhoja peltipurkkeja, pelikortteja, valokuvakehyksiä, avaimen, Vilijonkka-figuurin, pienen punaisen kukkaron ja raamattuja. En ole mikään uskonnollinen ihminen, mutta tunnen suurta viehtymystä vanhoihin kirjoihin, vaikka sitten olisivat raamattuja. Minulla oli muuten kirpputorilla myös eräänlaista vispilänkauppaa. Unohdin kuvata sen ison vanhan metallisen vispilän, jonka sain ilmaiseksi! Kaksi vanhaa miestä kehottivat valitsemaan jotain pöydästään, ja toinen herra sitten maksoi paria euroa valitsemastani vispilästä toiselle. Eipä ole minulle ennen moista kirpparilla sattunut! 

Trifted_6
Trifted_4
Trifted_12


Trifted_5
Trifted_10
 Trifted_3
 Trifted_8
 Trifted_2
Trifted_7Trifted_11
 
 Recently trifted in Turku. I'm not a religious person but I love old books, even if they are bibles.

8 kommenttia:

 1. Hyvät vispilänkaupat! Mahtavaa :D Missä oli muuten nämä puistokirppikset..? (Menossa pian taas Turkuun itsekin)

  (ei jaksa kirjautua, mutta sama vanha J!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo toinen on kesäsunnuntaisin Länsikeskuksen Prisman parkkipaikalla ja toinen siinä aivan lähellä, parkkipaikalla sekin.

   Poista
 2. Oikeita löytöjä, varsinkin tuo Vilijonkka!

  VastaaPoista
 3. Tosi hienot pelikortit!! Ja oi mulla oli tuollainen samanlainen kukkaro pienenä. Hetki sitten löysin kanssa kirpparilta punaisen kukkaron ja se oli ostettava. On hieman isompi ja kaksi "lokerikkoa"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Hih, kiva että löysit uuden ja paremman :)

   Poista
 4. vanhat kirjat on ihania! etenkin juuri raamatut ja muut uskonnolliset opukset, koska onhan ne nyt tietyllä tapaa pirun kuumottavia :-D
  harmittaa, kun kerran jouduin jättämään kirpparille helkkarin hienon raamatun, koska rahat loppui kesken. sen kun olisi saanut kehyksiin, aij että!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ^__^ Ehkä löydät sellainen samanlaisen vielä joskus!

   Poista