maanantai 16. toukokuuta 2011

A Sunday Smile


Eilen yöllä jääkiekon mestaruusottelun jälkeen hymyni oli varmasti yhtä aurinkoinen kuin nämä viime viikolla otetut kuvat. Varsinkin ensimmäisen erän aikana valmistauduin jo henkisesti kirjoittamaan tämän päivän postauksen otsikoksi Scandinavian Music Groupia lainaten "Suomi telkkarissa hävisi". Onneksi ei tarvinnut. Pitkän odotuksen jälkeen Suomi on jälleen maailmanmestari! Tänään ulkona on satanut koko päivän, mutta minä hymyilen silti.


Last night after ice hockey game my smile was as bright as these pictures taken last week. After a very long wait (16 yeas!) Finland finally won again! Today has been gray and it's been raining all day but I'm still smiling.

2 kommenttia:

  1. Mä en jaksa tota lätkähuumaa :D Se on täällä niin kokonaisvaltaista. Stocka kiinnitti seinälleen ulos valtavan lakanan, jossa onniteltiin Leijonia ja Suomea. Joka paikassa on sinivalkoisia paitoja ja hurraa-huutoja, ja heräsin yöllä erään ryhmän ilakointiin (he olivat kadulla, minä nukkumassa, mutta kuulosti kuin olisivat olleet vieressä). Vaikka eipä sillä, jos ei uni olis painanut ja jos en olisi ollut niin varma Suomen häviämisestä, olisin kai kattonut sen kolmannenkin erän :D

    VastaaPoista
  2. bubble: No se taitaa olla siellä hieman eri luokkaa ku täällä :D

    VastaaPoista