tiistai 25. tammikuuta 2011

Through The Lens Of A Camera


Polaroidperheeseen saapui adoptiolapsi Japanista. Adoptiolapsi se on, sillä katsokaa nyt, eihän se ole lainkaan isänsä eikä äitinsä näköinen! Sen nimi on Fuji Instax Mini 7s (ja olen antanut sille lempinimen Ufo). Adoptiovanhempiensa tapaan se on hieman oikullinen. Rajaat kuvaamasi asiat juuri oikein, mutta kamera päättääkin rajata kuvan aivan juuri niin kuin itse haluaa. Viis siitä mikä sinun näkemyksesi on. Mutta voihan se olla mukavaakin, kun ei koskaan tiedä millainen kuvasta tulee.

13 kommenttia:

  1. Hitto kun mä en haluaisi tota Fujia, vaikka näillä näkymin siihen on kohta sorruttava. Jotenkin en tykkää niistä kuvista kun ne on niin sikapieniä :/ Vaikka toki omalla tavallaan ovatkin sympaattisia, mutta ei niin kivoja ku polat. Nooh. Katotaan nyt saanko siitä lomostakaan ikinä mitään ulos :D

    VastaaPoista
  2. sullekin on jotain mun blogissa.

    VastaaPoista
  3. Voi itku, tahdon polaroidkameran! Mistä olet haalinut nuo vanhemmat kamerat? Ja eikös polaroideihin ole aika vaikea saada uutta filmiä nykyään, näin ainakin väitti valokuvausliikkeen sedät ja tädit viime keväänä kun kävin kyselemässä.

    VastaaPoista
  4. Bubble, tosta on sellainenkin versio missä kuvat on tuplasti isompia :) Mä olen haaveillut tota miniä, olen niin paljon haaveillut mutta en vaan malta ostaa.

    VastaaPoista
  5. bubble: Mulla oli aluksi ihan toi sama juttu, mutta nyt oon tykästynyt, kun noi pienet kuvat on niin söpöjä :D Tosin kyllä ne isommat polaroidit on parempia.

    Chatrin: Kiitos :)

    Jenni: Polaroid <3 Polaroid Sun 600-kameran hankin joskus kolme vuotta sitten ebaysta, tuon Polaroid Land Cameran löysin kirpparilta viime syksynä halvalla! Filmiä noihin polaroideihin ei oikein enää saa. Tai no saa, mutta ei "alkuperäistä" ja on aivan sikakallista.

    norsis: Miksi mä en tommosta oo huomannut! :D Nooo..jospa vaikka myöhemmin tulis ostettua se isompikin :D

    VastaaPoista
  6. niin se isompi on fuji instax wide muistaakseni, mutta sen filmi on aika hintavaa, mitä katselin joskus. :D

    VastaaPoista
  7. Äääääk mä niin olen haaveillut tosta puoli vuosisataa... no en ihan, mut aika lähelle ;) Kuten myös vanhoista polaroideista. Lorella on sellainen, mut ei anna tuhmeliini sitä lainaan!

    VastaaPoista
  8. Se näyttää ihan Muumilta, tai japanilaiselta avaruusoliolta. Siis söpö ;O)

    VastaaPoista
  9. Maria: Eli siis mini on parempi :D

    Oola: Minä tilasin itelleni synttärilahjaksi vihdoin, oon kans haaveillu jo pidemmän aikaa.
    Tuhma Lore!

    Mikaela: Jooo ehkä vähän Muumiltakin! Japanilaiselta avaruusoliolta ainakin, siksi nimesin sen Ufoksi :D

    VastaaPoista
  10. Ihana perhe! Mistä ostit tulokkaan? Törmäsin tohon kameraan kesällä 2009 ja olin hetken niin fiksaantunu siihen, että kävin päivittäin kuolaamassa sitä Amazonissa mutten ikinä ostanu. On jäänyt harmittamaan!

    VastaaPoista
  11. Sofia: Ostin tulokkaan ebaysta, saa halvemmalla kuin amazonista.

    VastaaPoista
  12. Kiitos vinkistä! Ja ihanasta kommentista blogiini :]

    VastaaPoista