tiistai 15. kesäkuuta 2010

One More Time With Feeling

Huh, mahdollisesti viimeinen tenttini ikinä on nyt tehty! Uskon vakaasti pääseväni läpi, sillä istuin tenttisalissa neljä tuntia ja kirjoitin kynä sauhuten aika monta konseptillista tekstiä, joka ei toivottavasti ole kaikki puuta heinää aiheen vierestä. Olen kaksi viikkoa tehnyt oikeastaan vain töitä ja lukenut, lukenut ja vielä kerran lukenut. Kolme kirjaa englanniksi, yhteensä vajaa tuhat sivua. Ei koskaan enää! Pahempaa kuin pääsykokeisiin lukeminen joskus muinoin. Tentin jälkeen tie kulki suu hymyssä ystävän kanssa Olimpokseen syömään, Biskettiin jälkiruoalle ja elokuviin kimaltaville treffeille Carrien, Mirandan, Charlotten ja Samathan kanssa.


Elokuvan jälkeen juoksimme kaatosateessa sateenvarjon reunoja pidellen Pannuun tapaamaan paria opiskelukaveria, jotka olivat myös aamun tentissä. Kadehdittavasti heillä kaikki muutkin opiskelut ovat nyt jo takanapäin. Siinä missä he söivät pitkän kaavan kautta, turvauduin minä jälkkäriin, kun törmäsin listassa sanoihin suklaakakkua ja kirsikkajäätelöä! Taivaallista. Ehkä parasta suklaakakkua ikinä. Koristeena vielä valkosuklaata ja tuollainen hedelmä, minkä nimeä kukaan ei muistanut.

Iltaa jatkettiin tietenkin 45 Specialissa. Tanssin (lue: välillä riehuin niin, että kädet ja hiukset huitoivat joka suuntaan) lähes neljä tuntia putkeen ja voin kertoa, että siinä tuli hiki! Kyllä poltettiin päivällä syödyt kalorit aika tehokkaasti. Tuntui kuin olisi maratonin juossut. Bussipysäkillä meinasin jo nukahtaa pystyyn :D Pari viikkoa suhteellisen lyhyillä yöunilla alkoi todellakin kostautua. Aamulla hoipertelin bussiin ja huomasin keskustassa, että eihän tämä bussi menekään juna-asemalle :D Onneksi junan lähtöön oli vielä aikaa ja ehdin asemalle raahustaessani eksyä H&M:lle, josta mukaan tarttui kamerapussi ja kyllä, ne paljon puhuttavat pyöräilyhousut. Ei sellaisinaan käytettäviksi vaan mekon alle. Koska viimeiset pari yötä oli mennyt viiden tunnin unilla, nukuin koko junamatkan penkillä yhdellä kippuralla, täysin räjähtäneen näköisenä ja hiukset kuin harakanpesä. Kotona erehdyin katsomaan itseäni peilistä ja arvatkaapa millainen otus minua sieltä katsoi takaisin..

En ilmeisestikään tarvitse hiuslakkaa :D

11 kommenttia:

 1. Nomnom ravintolan jälkkärille! Ja vika kuva ei voi olla aiheuttamatta pientä purskahdusta - joko on jäsenanomus Hyppyritukka Oy:hyn lähetetty? :D

  VastaaPoista
 2. Mulle tulee tukasta mieleen Sekaisin Marista :D

  VastaaPoista
 3. Tää kettuilee!! Mur.

  Mut siis reps harakkatukalle :D Ja se hedelmä on muuten ananaskirsikka.

  VastaaPoista
 4. J: Se oli kyllä niiiiiin hyvää. Toki lähetin jo :D

  Salka: :D

  Bemary: Eikö, aattelin alkaa pitää tota aina noin :D

  Jalouse: Joo :D

  bubble: Ket ket, todella kyl harakka :D Aaaa se se oli!

  .Nekku.: Jep.

  VastaaPoista
 5. Jaa täälä olikin jo huudeltu ananaskirsikkaa :D Mun piti laittaa sitä J:n kakun päälle, mutkun niitä ei myyty yksittäin vaan rasioissa, niin en viittiny ostaa ja tyydyin karambolaan :/

  Reps hyppyritukalle :D Ja kirsikkajäätelöööö, aaaah.

  VastaaPoista
 6. Henskis: Joo :D Kirsikkajäätelö kuuluu ehdottomasti kesään, ja no, kaikkiin vuodenaikoihin :D

  VastaaPoista
 7. Vau mikä letti! Ja onneksi olkoon, ohi on!

  VastaaPoista