tiistai 5. kesäkuuta 2018

Polttaa kesäkadun päiväLondon_5_2018-180Tänä kesänä haluan...... käydä useilla festareilla. Kalenteriin on kirjoitettu Sideways, Provinssi, Pori Jazz, Tammerfest ja  Flow. Innokkaimmin odotan A Perfect Circlen, The Nationalin, Ms. Lauryn Hillin, Nick Cave &  The Bad Seedsin, Charlotte Gainsbourgin, Fever Rayn ja Nylon Beatin (nostalgiaa!) keikkoja. Tämän kesän festareilla on yllä mainittujen lisäksi ihan järjetön määrä upeita artisteja, ja Nämä  keikat  haluan nähdä -listallani on valehtelematta toistasataa nimeä (olkoonkin, että osa artisteista kahteen tai kolmeenkin kertaan).


... tehdä ainakin parin päivän reissun Turkuun. Turku on varsinkin kesällä ihana kaupunki, ja siellä asuu liuta sukulaisiani. Uusin lisäsys sukuun on vasta muutaman viikon vanha, tuon pikkuherran haluan pikimmiten tavata! Muita suunnitelmia Turun suhteen ovat muun muassa kirpparikierros, Ruissalo ja Tintå.


... käydä Särkänniemessä (tai jossain toisessa huvipuistossa). Rakastan huvipuistoja, mutta en ole  siitä huolimatta käynyt ainoassakaan huvipuistossa monen moneen vuoteen. Kiinnostaisi ottaa selvää, kestänkö laitteiden kieputusta enää tässä iässä. Mieli varmasti kestää, mutta kroppa onkin sitten toinen asia.May_2018-1... vierailla Seitsemisen kansallispuistossa. Siitä on useita vuosia -ellei jopa vuosikymmeniä - kun olen käynyt Seitsemisessä, vaikka se sijaitseekin melko lähellä vanhempieni taloa. Muistan selvästi ainakin yhden reissun Seitsemiseen, jonka teimme sukulaisperheen kanssa ollessani hyvin nuori. En tainnut olla vielä koulussakaan. Olisikin siis korkea aika vierailla kansallispuistossa uudelleen!


... viettää viikon Berliinissä. Lähden ystävän kanssa Berliiniin reilun viikon päästä ja listalla on vanhojen suosikkien lisäksi paljon uusia paikkoja, joissa haluaisin käydä, kuten Holzmarkt, Museum für Fotografie, Let It Be, Transit, Roamers, The Black Lodge, Brammibal's Donuts ja Barista Cats. Varsinainen syy reissulle on A Perfect Circlen keikka, jonka puitteet kuulostavat kerrassaan upeilta (Zitadelle Spandau, keskiajalta peräisin oleva linnoitus).  ... viettää juhannusta tädin mökillä. Tämä traditio on jatkunut niin pitkään kuin muistan, ja katkennut ainoastaan sinä kesänä, jonka asuin Berliinissä. Jokavuotisiin juhannustraditioihin kuuluu myös kesän ensimmäinen mansikkakakku, nimipelin pelaaminen, saunominen ja makkaran paisto.May_2018-17... tehdä päiväreissut Suomenlinnaan ja Porvooseen. 

... vierailla mummun kanssa hänen lapsuudenkodissaan, jossa hänen veljensä vielä asuu. 

... noukkia vadelmia mummun siskon vadelmapensaista.

... tehdä kukkaseppeleen niittykukista.

... syödä monta irtojäätelöä ja pehmistä.

... pelata sulkapalloa ja krokettia ulkona.

... käydä ulkoilmaelokuvateatterissa.

... käydä Barbie-näyttelyssä ystävän kanssa.May_2018-31


May_2018-32... uida ainakin kerran järvessä ja meressä. 

... paistaa muurinpohjalettuja laavulla. 

... tehdä parin viikon ulkomaanmatka.

... meloa kajakilla ensimmäistä kertaa. 

... tehdä raparperimehua vanhempien takapihalla kasvavasta raparperista.

... noukkia muuraimia suolla iskän kanssa (ei hyttysiä eikä hirvikärpäsiä, kiitos!).

... tehdä viikonloppureissu Ouluun.May_2018-5A list of all the things I'd like to do this summer. 2 kommenttia:

  1. Apua, siis mä oon kommentoinut tähän ajat sitten, mutta miksei mun kommentti näy? Buhuu. Jotain sellaista siis kirjoitin, että melkoinen lista. :D

    VastaaPoista
  2. Oho, miten mä huomasin tän vasta nyt :D melkoinen lista, I hear you.. Monta kohtaa listalta tosin on jo toteutunut!

    VastaaPoista