sunnuntai 9. elokuuta 2015

I'm The Voyager
Berlin_2015-44


Enää vajaa viikko Berliinin lämmössä jäljellä. June & Toni saapuivat vieraaksi maanantaina ja lähtivät torstaina. Hanna & Johanna tulivat eilen ja uusien vieraiden lähdettyä onkin enää yksi päivä ennen paluuta Suomeen. Lisäksi pari Ursulan ystävää ja ihana blogituttu Saija lomailivat tällä viikolla Berliinissä. Ennen kotiinpaluuta pitäisi ehtiä nähdä myös muutamaa Berliinissä asuvaa ystävää. Kiirettä pitää! 


Berlin_2015-46
Berlin_2015-43
Lady Lovely Locks_2015-2


Not even a week and then it's time to fly back to Finland. My friends June & Toni visited from Monday to Thursday and Hanna & Johanna come yesterday. A couple of Ursula's friends and the lovely Saija from "Cosy Home" -blog were here in Berlin this week as well. Before I leave for Finland I'm also going to see a few of my friends who live here in Berlin so I'm going to be very busy!2 kommenttia:

  1. Oli ihana nähdä! Kiitos vielä, että näytit meille niin mahtavan paikan ja annoit vinkkejä! Tuli kumottua muutama raparperijuoma. ;) Ei me oltais niihin eksytty kaksin. :) Toivottavasti nähdään toistekin! Nauti lopuista Berliini-päivistä ja helteestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli! ^__^ Se raparperijuoma oli kyllä todella hyvää. Me käytiin Junen ja T:n kanssa siellä vintage-lithograph -kaupassa ja kaikki ostettiin jotain. Mä olisin tietenkin halunnut ostaa niitä asioita, mitkä ei ollut myynnissä.

      Poista