lauantai 17. toukokuuta 2014

It's Only Blood I've Got Plenty Left


Berlin_4_2014_34
 



Lämpötila ulkona huitelee kahdenkymmenen paremmalla puolella, mutta minä istun vielä ainakin tämän päivän sisätiloissa. Onnistuin nimittäin eilen tekemään hieman liian läheistä tuttavuutta sauvasekoittimen terän kanssa.. Omasta typeryydestä seurasi kolmesta kohtaa runneltu verinen etusormi, jonka ambulanssimies ja -nainen kursivat kokoon pelkällä iholiimalla. Tikeiltä siis vältyttiin, koska haavat eivät onneksi olleet syviä. Aluksi ajattelin itse kävellä lähellä sijaitsevaan ensiapuun, mutta päässä vilisi kivun vuoksi sen verran tähtiä ja hengitys muuttui haukovaksi, tiheäksi ja pinnalliseksi, että koin järkevimmäksi soittaa siihen kuuluisaan numeroon 112. Nyt sitten odotellaan, että nuo groteskin näköiset haavat paranevat.



It's very warm outside but I'm actually staying in at least for today because my left forefinger got a bit maimed under a blender's blade yesterday.. It was patched up with skin glue and luckily didn't need stitches because the cuts were shallow. Now I just have to wait for the grotesque looking cuts to heal. 



6 kommenttia:

  1. Onneksi ei käynyt pahemmin! Yhä edelleenkin puistattaa, tehosekoittimet ovat kyllä pelottavia.

    VastaaPoista
  2. Tää on kyl just sellanen kauhuskenaario jostain huonosta horror filmistä… Sentäs meni vaan sormi, eikä koko käsi!

    VastaaPoista
  3. Apua, kamalaa! Mä niin ihmettelen, ettei mulle ole vielä käynyt noin, olen aika tapaturma-altis. :) Onneksi ei käynyt pahemmin, toivottavasti paranee pian ja pääset nauttimaan auringosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Toivotaan, ettei sulle koskaan käykään vastaavaa!

      Poista