perjantai 24. toukokuuta 2013

Such A Beautiful DayTiedättehän sen hyvän kesäsään syyllisyyden, kun sisällä oleminen aiheuttaa heti syyllisyydentunteen, jos ulkona on oikein kaunis ja lämmin kesäkeli? Vietin tällä viikolla yksi päivä neljä tuntia auringossa makoillen, lueskellen ja kuunnellen musiikkia, mutta koin silti hyvän kesäsään syyllisyyttä aina sisällä ollessani, koska en ollut ulkona koko sitä aikaa kun aurinko paistoi. Järjetöntä. Syytän äitiäni, jonka muistan lukemattomat kerrat sanoneen "Nyt pitäis olla ulkona kun siellä on noin hieno ilma", hahaa.
You know that feeling of guilt you get if you sit inside when it's a really beautiful and warm summer day outside? One day this week I spent four hours outside just reading and listening to music, but the second I got back inside the guilt hit. Just because I wasn't outside the whole time the sun shone. Insane. I blame my mom whom I remember saying "One should be outside because it's such a beautiful day" for like a billion times in my life, haha.


2 kommenttia:

  1. Syyllisyydessä auttaa kyllä tavallaan kätevästi se, kun on töissä sisällä. Se kun ei oo pelkästään omasta jaksamisesta kiinni silloin se ulosmeno. x) Mut joo, allekirjoitan!

    VastaaPoista