perjantai 1. kesäkuuta 2012

Inspired by Iceland


Kun ihastuttavan islantilaisnaisen Emiliana Torrinin Jungle Drum alkaa soida niin tekee aina mieli tanssia! Islanti vaikuttaa aivan upealta paikalta ja toivottavasti jonain päivänä pääsen kokemaan sen itse. June, koska lähdetään?


When Emiliana Torrini's "Jungle Drum" starts I always feel like dancing!  Iceland seems to be such an amazing place and one day I'll hopefully go there. June, when can we go?

6 kommenttia:

 1. Iiks, alkaa soimaan päässä ilman että tarvitsee avata tuota videota! Ei se huono ole, mutta toisaalta juuri korvamatonen ja ei kestä ehkä niin paljon kuuntelua kuin toivoisi.

  Asiasta ihan toiseen - olin ihan innoissani kun näin Stokkalla Mymmeli-kannun ja selittelin sitten seuralaiselle kuinka me kierreltiin kaupat läpi sitä sulle etsien. Joko on onnistanut? Se oli kyllä tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo jää kyllä niin helposti päähän :D Juu, Mymmeli-kannu on päässyt hellään huomaani :)

   Poista
 2. oiiii tahtois itekki Islantiin. Seurustelin pari vuotta Islantilaisen miehen kanssa joitain vuosia takasin päin, mutta ikinä ei hänen kotimaassaan tullut käytyä, vaikka hänen perheensä sai tutustuttua minut kaikkiin hulluihin Islantilaisiin perinteisiin.
  -O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuut siis meidän mukaan! :D Ja voit lentokoneessa kertoa meille niistä hulluista islantilaisista perinteisistä.

   Poista