maanantai 21. marraskuuta 2011

Frosted Window Panes


Parin viikon ajan on ollut kiirettä, viime viikonlopun vietin ystävän luona Oulussa ja sitä edellisenä viikonloppuna June oli käymässä täällä. Muitakin ystäviä on kahden viikon aikana tullut nähtyä ja isänpäivänä  kävin kotona vanhempien luona. Silloin talo täyttyi  runsaasta joukosta sukulaisia, jotka olivat juhlistamassa isänpäivän lisäksi iskän synttäreitä sekä mummun 85-vuotispäivää. Näiden toivottujen vieraiden lisäksi seuranani on  jo viikon ajan ollut myös eräs hyvin epätoivottu vieras nimeltä päänsärky. Työkiireitäkin on ollut ja on edelleen vaikka muille jakaa, joten blogi on jäänyt vähäiselle huomiolle.

Oulussa ehdin shoppailla (liikaa), käydä katsomassa Twilight - Breaking Dawn leffan ensimmäisen osan, nähdä Riinaa ja Bemarya ja tietenkin syödä syödä syödä (aivan liikaa). Tutuissa suosikkipaikoissa Bisketissä, Olimpoksessa ja Pannukakkutalossa tuli herkuteltua erittäin hyvin. Uusi tuttavuus oli 45 Specialin Fajita Friday, tortillapainotteinen seisova pöytä entisen Köökiklubin malliin. Hyvää oli, voin suositella. Tosin alkuperäisen Köökiklubin tasolle ei päästy. Säätila Oulussa enteili talvea toden teolla, sillä pieni pakkanen ja tuuli tuntuivat hyytävän kylmiltä edes niihin pariin lämpöasteeseen tottuneelle. Tajusin myös, että jouluun ei oikeasti ole enää pitkä aika. Katukuvaa hallitsivat jouluvalot ja joululaulut soivat niin ulkona kuin sisälläkin..

In short: I've been busy with work and seeing friends and family. I've also had a very unwelcome guest in the form of a headache that's lasted for a week!

2 kommenttia:

  1. Voih, onneksi mäkin pääsen pikavisiitille Ouluun parin viikon päästä! Edellisen kerran kävin vuosi sitten, superpikavisiitti sekin.

    Ihana kuva ^___^

    VastaaPoista
  2. June: Jee ^__^ Nappasin bussipysäkillä hytistessäni ton kuvan :D

    VastaaPoista