torstai 13. lokakuuta 2011

Morning Light

 
Enää ei aamuaurinko paista töihin lähtiessä, silloin on hyvin pimeää. Tältä näytti vielä muutama viikko
sitten. Kolmannessa kuvassa ihana uusi Muumi-tarjotin, joka piristää hieman mieltä aamupalalla.


The morning sun a couple of weeks ago. It doesn't shine like that in the morning anymore, now 
the mornings are very dark. In the third picture is my lovely new Moomin tray that brightens up 
my mornings during breakfast a little.

5 kommenttia:

 1. Kotisi näyttää ihanalta! Näistä aistii aikaisen aamun tunnelman. Joo, ei paista aurinko...paitsi välillä onneksi. Tuntuu että se onkin silloin heti ikuistettava. Pitänee tehdä joku positiivisuussuunnitelma pimeille päiville pian.

  VastaaPoista
 2. Voi harmi - tämä valo sun asunnossa on mieletön! Aivan kuten huomaa edellisessäkin merkinnässä. Ihastuksen huokauksia pääsee, kun näkee kauniita esineitä ja asetelmia kotonasi upeassa auringonvalossa :)

  VastaaPoista
 3. Mmmm, rakastan noita kuvia kuvissasi! Ja tuota mustavalkoisuutta astioissa. Oooh. <3 Ostin itse eilen pullonpalautusrahoilla ( =D ) marimekon satula-kangasta, tuollaista siniharmaata. Mietin jotakin iloista ja raikasta kuosia ja väriä, mutta sitten totesin, etten tahdo nyt mitään piristysruiskeita, vaan utuisuutta. Tuli kivat, vaikka harmittaa, etteä kangas ei ole painettu lankasuoraan, vaan kuio menee järkiää hieman vinoon, vaikka kankaat on leikattu ja mitattu tarkkaan suoriksi. Ois pitänyt ommella vinoon niin ois kuviot suorissa. =/ Mutta tyhmä ei huomaa ja viisas ei virka mitään. 8)

  VastaaPoista
 4. Saija: Kiitos :) Positiivisuussuunnitelma ois pop!

  Chatrin: Thanks ^__^

  Anni: Hih, kiitän :)

  Minttu-Maaria: Tykkään haalia kuvia seinille kehyksiin.. vaikea aina vaan valita että mitä :D Mustavalkoiset astiat on ihania <3 Piti googlettaa Satula-kangas, kun en muistanut millainen se on :D Minusta siniharmaa toimii siinä ehkä juuri parhaiten :)

  VastaaPoista