maanantai 12. syyskuuta 2011

Keltaisessa Reitiltäni Hairahduin


Vietin viikonlopun kotona, vanhempien luona. Viikonloppuun mahtui paljon hyvää ruokaa, syksyisen ilman ihastelua, kortinpeluuta, sukulaisten tapaamista, mökkeilyä (pikkuveli kävi uimassa!) ja paljon paljon naurua.  Mukaani haalin mummun tekemää omenahilloa, äidin mustaherukkamehua ja tomaatteja ja porkkanoita iskän kasvimaalta. Ulkona satoi välillä, mutta lämmin aurinkoinen syysilma hallitsi  kuitenkin viikonloppua. Takapihalta ikuistui kameraan muun muassa lehtien läpi siivilöityvää valoa, sydämenmuotoisia reikiä lehtien pinnalla ja jotain keltaista. Keltainen on vaivihkaa hiipinyt sydämeeni sisustuksen kautta ja nyt se on soluttautunut jo vaatevarastoonikin sukkahousujen ja kynsilakan muodossa. Ihana pupu-sormus on Lontoosta (Urban Outfitters), kynsien keltainen lakka L'Orealin  Resist & Shine Titanium -sarjaa ja kestää kynsissä lohkeilematta kauan. Se on tainnut kiinnittyä kynsiini jäädäkseen.. 


I spent the weekend at home, at my parents where I grew up. It rained some but mostly the weather was warm and sunny  during the weekend. So I took my camera out to the back yard and photographed among other things something yellow, light through the leaves and leaves with heart-shaped holes in them. Yellow has sneaked it's way into my heart and into my wardrobe too! The yellow on my nails is from L'Oreal Resist&Shine Titanium -series and the lovely bunny ring is from London (Urban Outfitters).

6 kommenttia:

 1. Keltainen on niin ihanan pirteä väri. Meinasin ostaa tuon samaisen kynsilakan kesällä, mutta jäi ostamatta. Ehkä vielä käyn sen ostamassa syksyä piristämään.

  VastaaPoista
 2. En osaa käyttää keltaista vaatteissa (miksiköhän muka en?), mutta on se ihanan valoisa väri!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että täältä löytyi syksyisiä Suomikuvia ja ihania paksuja sukkahousukuvia! Oon Unkarissa, jossa on kuuma kun kattilassa, ja höyry meinaa välillä tulla korvista ulos..joten kaikki ihana syksyinen Suomesta on ihanaa :)

  VastaaPoista
 4. Chatrin: Niinhän se on :)Suosittelen kyllä tota :)

  Riehu: Niin minäkin luulin.. :D

  Baby: Viikonloppuna nuo paksut sukkikset oli ehkä hieman liikaa, mutta nyt taas sataa ja niitä kyllä tarvitaan.

  VastaaPoista
 5. Upeita värejä näissä kuvissasi!

  Keltaisessa on jotain hurjaa. Inhosin sitä tähän kesään asti, mutta nyt olenkin aivan koukussa. Yhä olen tarkka sävyistä: huolin vain sinapin- ja kumiankankeltaiset, ja niitäkin pelkästään mausteena muiden värien seassa.

  VastaaPoista
 6. Salla: Eikä olekin, syksyllä värit on niin kauniita :) Samoin minäkin olen inhonnut keltaista aiemmin ja kaikki sävyt eivät edelleenkään uppoa.

  VastaaPoista