keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Stay Out Super Late Tonight


Vietin koko viime viikonlopun Tampereella ihanien ystävien seurassa. Kuvamateriaalia viikonlopulta ei ole juuri yhtään eivätkä ne harvat kuvat ole kovin laadukkaita. Yöunet jäivät vähiin, kun viihdyimme kaupungilla sekä perjantaina että lauantaina supermyöhään. 


Perjantai kului Sarakissan ja J:n seurassa J:n synttäreitä juhlien. Vieraille tarjottiin muun muassa kuohuvaa ja mielettömän hyvää lohisalaattia! Loppuilta kului Klubilla, mutta Hang The DJ 4 Year B-Day Special oli pienoinen pettymys musiikin suhteen. Tulihan siellä hyviäkin biisejä, mutta 80% oli sellaista, mikä ei oikein iskenyt meihin.

 Meitä viihdyttivät myös Luigi ja Günther! 

Lauantai-illan vietin erään toisen ystävän luona ja päädyimme lopulta Rumaan, sillä jono sinne oli yli puolet lyhyempi kuin Klubille. Ruma puolestaan ei ollut pettymys musiikin suhteen, mutta se oli aivan liian täynnä aivan liian nuorta porukkaa. Sitä tunsi itsensä muinaisjäänteeksi. Onneksi myös näytin siltä. Jos ette nyt vielä arvanneet, niin muuntauduin vampyyriksi. Harmittavaa, että tekoverta ei ollut mukana! Onneksi kalpeus ja tummat silmänaluset löytyvät omasta takaa, joten tarvittiin vain punaista huulipunaa ja mustaa luomiväriä. Ystävä sai kunnian olla kävelevä juoma-automaattini (puremajäljet saa tehtailtua aika näppärästi).


6 kommenttia:

 1. Et sentään laittanut kuvaa musta ja mun takaraivosta :D Onneksi Luigi ja Günther hoitivat edustamisen munkin edestä! Hauskaa, että pidit synttäreiden juhlimisena sitä perjantaita, kun itse koin enimmäkseen että juhlitaan kivoja tyttöjä...ja oikeastaan vähän kaikkea (mutta että synttärit oli niinku sivuseikka)! Muakin ottaa päähän ne dj:t, jotka soittivat huonompaa. Mutta eipä kai sen nimi olisi muuten "Hang the dj" ;D Ehkäpä ensi kerralla onnistaa! Eli siis tervetuloa uudestaan! :)

  VastaaPoista
 2. J: Nokun se kuva oli aivan tärähtänyt :D Miksei me muistettu ottaa niitä kuvia siellä baarissa.. No kyllähän se oli synttäreiden juhlimista, ja muutakin toki! Tosiaan..hang the dj, siltä välillä tuntui :D Otetaan ehdottomasti uusiksi jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
 3. Ihana toi alikulku-/siltakuva! Jotenkin.. näyttää niinku olis yhdistetty monta kuvaa, peilikuvia ja kaikkea muuta. Surrealistista.

  VastaaPoista
 4. bubble, tuo alikulkutunneli junaradan alla on todellisuudessa aivan karmea! hirveät valot, hirveä meteli autoista, ahdas kulkea :D I prefer bridge! mutta kuvassa se on ihanan inhorealistinen <3

  VastaaPoista
 5. Musta näissä kuvissa on ihan mahtava tunnelma ja laatu on just tätä Suomen kaamosta. Toi alikulku/siltakuva sai mutkin vääntelemään läppäri ylösalaisin, HIANO on!

  VastaaPoista
 6. bubble: Aijaa :D

  J: Se tosiaan on aika karmea, aina toivoo, että pääsis mahdollisimman äkkiä sieltä pois :D

  Nooruska: Kiitos :)

  VastaaPoista