tiistai 26. lokakuuta 2010

Too Much Cherry? Baby Then You Can Just Add ColaMOENDE ja Jenni ilahduttivat molemmat minua jo aikoja sitten Cherry on Top - tunnustuksella.  Tunnustuksen saatuaan pitäisi jakaa tunnustus eteenpäin viidelle inspiroivalle bloggaajalle, listata kolme itselle rakasta asiaa ja näyttää jokin rakastamansa kuva ja selittää miksi. Niin monet suomalaiset bloggaajat ovat ihania ja inspiroivia, että en varsinaisesti laita tunnustusta eteenpäin. Onhan tämä jo kovin monessa blogissa pyörinytkin. Mainitsen vaihtoehtoisesti sen kummempia esittelemättä ne viisi ulkomaalaista bloggaajaa, jotka erityisesti ihastuttavat ja inspiroivat minua. Kaikkien kyseisten neitosten blogit ovat täynnä hurmaavia kuvia. Katsokaa, ihastukaa ja inspiroitukaa itse!


Luulenpa, että See Emily Play ja Caryw pääsevät tarkempaan esittelyyn myöhemmin.  Jag Lever -blogin  Rachel-Mariesta olenkin jo joskus aiemmin kirjoittanut. Uskon, että Niotillfem ja The cherry blossom girl ovat tuttuja lähes kaikille? Sitten ne kolme itselle rakasta asiaa, joita mietin ikuisuuden. Aivoni ovat yhtä jäässä kuin tien pinta ulkona. Päädyinkin siis hyvin helppoihin, mutta todella rakkaisiin asioihin:


I Joulu

Eniten vuodessa odotan festareita ja joulua. Rakastan joulua! En kuitenkaan pidä siitä, että joulu alkaa näkyä kaupoissa jo lokakuussa. Joulun pitäisi alkaa vasta joulukuussa, eikö nimikin sen jo sano. Joulusta rakkaan asian tekevät: Lumiukko-animaatio, The Joulukalenteri, perinteinen suklainen joulukalenteri, lumi, tähtitaivas, kynttilät, jouluvalot, jäälyhdyt, lämmin punainen väri, kuusen koristelu, lumienkeiden teko, jouluruoat (imelletty perunalaatikko, porkkanalaatikko, piparit..), rauhallinen aika perheen ja sukulaisten kanssa, ystävien ilahduttaminen lahjoilla ja tietenkin myös se lahjojen saaminen itse.

II Festarit

Kuten jo tuli mainittua, festarit ovat yksi vuoden odotetuimmista asioista. Mahdollisia esiintyjiä aletaan arvuutella tosissaan yleensä jo puoli vuotta ennen festareita. Festareissa parasta ovat ruoka- ja myyntikojut, ystävät, yleinen oleilu ja tietenkin ne keikat! Olen kulkenut eri festareilla tiiviisti vuodesta 2001 lähtien. eikä loppua näy. Haaveissa siintää vielä jokin isompi ulkomaan festari, kuten Roskilde.

III Matkustelu

En ole vielä matkustellut kovinkaan paljon, mutta haluaisin jatkuvasti olla menossa jonnekin uuteen paikkaan tai takaisin ihanaan tuttuun paikkaan. On ihanaa, kun suunnitteilla on jokin tuleva matka. On jotain mitä todella odottaa. Voi kunpa pian pääsisi taas jonnekin! Matkusteluun liittyen päätetään postaus sellaisella rakastamallani kuvalla, joka on otettu ulkomailla ollessa. Kuva on otettu Tulholman Gröna Lund -huvipuistossa iltahämärällä. Rakastan myös huvipuistoja ja erityisesti juuri tuollaisia isoja keinuja.


4 kommenttia:

 1. Aivan uskomaton tuo kuva! Lähes sanattomana sitä tässä ihailen..vauvauvau.

  VastaaPoista
 2. Hieno kuva (ja kiva laite) :) <3 Ja tuohan on melkein kuin Särkänniemestä sijainninkin puolesta.

  Olen lukenut noita kaikkia blogeja jo jonkin aikaa, mutta Caryw oli uusi. Täytyy todellakin perehtyä!

  VastaaPoista
 3. Hassun näköistä, kun toi yksi tyyppi tuolla laitteessa on ihan toisinpäin kuin muut :D Heti pisti silmään. Ja huippu toi lentsikasta tullut vana taivaalla (?).

  Mä en uskalla viikonloppuna kirjautua Blogloviniin varmaan ollenkaan, uskoakseni siellä on vähintään 300 postausta lukematta. En vaan oo kerenny. Mut ehkä pitää muutama uusi silti lisätä listalle..

  Sit ku jaksais ja ehtis kunnolla itekin blogata niin olis kiva :D Pari cherrya olis mullakin taas jaettavana.

  VastaaPoista
 4. Molly: Kiitos ^__^

  J: Laite on juuri paras :) Caryw-blogiin kannattaa ehdottomasti perehtyä :)

  bubble: Ai, mä en oo kiinnittänyt huomiota :D Vana taivaalla on tosiaan jostakin lentovekottimesta :D Auts, toi on kauheeta jos niitä postauksia on kahlattavana tsiljoona..

  VastaaPoista