keskiviikko 17. helmikuuta 2010

City Middle

Viikonloppu tuli vietettyä kolmella eri paikkakunnalla. Perjantaina suuntasin Seinäjoelle ystäväperheen luo pikavisiitille. Lauantaina matka jatkui Tampereelle, jossa tapasin ihanat tyttöset, Sarakissan ja J:n. Noin neljän tunnin tapaamiseen sisältyi tietenkin shoppailua ja herkuttelua. Herkuttelimme Café Europassa, jossa oli aivan ihastuttava ja värikäs sisustus. J toteutti paparazzin virkaa. 

 Mutta joutui kyllä välillä itsekin kuvaamisen kohteeksi.

Tytöt kierrättivät minua Tampereen monissa ihanissa pikkuputiikeissa (mm. Forget Me Not, Vaudeville, Super Mukava, Vintage Garden). Mukaani tarttui sen ainaisen rahanpuutteen vuoksi vain maatuska-rintamerkki, suklaata ja kolmet (yllättävän halvat) sukkahousut. Sydämiä, pilkkuja ja raitoja. Kuulin myös suru-uutisen: Platta, yksi lempilevykaupoistani, on lopettanut.


Aika kului hurjan nopeasti ja sitten pitikin kiirehtiä Lielahteen menevään bussiin. Lielahdessa erään kolmikerroksisen puutalon valtasi sen omistajan mukaan joukko "taidehörhöjä" ja ilta sekä yö oli täynnä taiteilua, musiikkia, hyvää ruokaa ja herkkuja, ihania ihmisiä ja etenkin naurua. En muista koska olisin viimeksi nauranut niin paljon. Sain myös myöhästyneen syntymäpäivälahjan, jota rakastan! Sydänrasia, avainkoru ja  rintamerkkejä (ihan tiedoksi, että toisessa on äänihuulten kuva). Näiden ihanuuksien takana siis Marianeiti.


Ilmeisesti minulla oli viikonloppuna niin mukavaa, että se piti heti kostaa. Juna kun oli, yllätys yllätys, tunnin myöhässä. Kotiin päästyäni lattialla odotti kuitenkin mukava yllätys. Bubble muisti minua kauniilla plektra-rintamerkillä ^__^ Kuvassa myös Tampereelta ostettu maatuska-rintamerkki ja Marianeidin tekemät pelikorttimerkit.Kiitos kaikille ihanasta viikonlopusta!

(kuvat: 3-7 J)

P.S. Menee taas totaalisesti hermo bloggerin kiukutteluun. Ilmeisesti pitää 
säätää ulkoasua jotenkin, että nuo kuvat näkyisi järkevästi eikä päin honkia.

6 kommenttia:

 1. Café Europa on yksi Tampereen suosikkipaikoistani, ihanan kodikas ja täynnä jännää tavaraa ^^ Tuo sydänrasia on myös upea.

  VastaaPoista
 2. MothMouth: Se tosiaan oli hyvin viihtyisä, siellä olisi voinut käyttää enemmänkin aikaa vain sisustuksen ihasteluun.

  VastaaPoista
 3. Maatuskat on näköjään pop ;O) Kuulemma yksi yleisimmistä tatska-aiheista naisilla nykyään, kertoi tatuoijani ..

  VastaaPoista
 4. Mikaela: Maatuskat on kivoja! Mutta enpä olisi osannut ajatella, että ne on noin yleisiä tatskoina.

  VastaaPoista
 5. Ihana rasia, ja varsin söpö sisältökin! oi jee, mä haluan kanssa taidehörhöilemään ihanien herkkujen ja muiden kanssa :D Kiitos seurasta, oli kivaa!

  VastaaPoista
 6. sarakissa: Kiitos :) Taidehörhöjä vaan kasaan ja kaupan kautta jonkun isoon asuntoon tai kotiin :D

  VastaaPoista