sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Skin of a Slytherin

En voinut vastustaa kiusausta.. lähdin kauppaan hakemaan ruokaa, mutta reissulta tarttui mukaan myös Harry Potter and the Half-Blood Prince -dvd. Siinähän yli kaksi tuntia sitten vierähti, lähinnä Tom Feltonin näyttelemää Draco Malfoyta kuolatessa. Pidän kuudennesta Potter-elokuvasta ja -kirjasta siinä mielessä aiempia enemmän, että Draco ei ole enää se yksiulotteinen hahmo, joka on läpikotaisin paha. Dracosta alkaa löytyä muitakin puolia, jopa herkkyyttä. Draco joutuu näyttelemään elämässään osaa, jota ei itse ole valinnut. Hahmon moniulotteisuuden lisäksi Tom Felton Dracona näyttää syötävän ihanalta..

Syötävän ihanalta herra näyttää myös tosielämässä. Lisäksi yhdennäköisyys Patrick Wolfin kanssa on ajoittain vähintäänkin hämmentävä. Noiden kahden täytyy olla jotain sukua. Kaiken lisäksi tämäkin herra osaa laulaa, vaikka ei mielestäni lähelle Patrickin tasoa ylläkään. Tässä on nyt mennyt sen verran aikaa herran kuvia (etenkin kahta heti alla olevaa kuvaa) katsellessa, että pian alkaa olla vaarana, että näppäimistölle valuva kuolalammikko aiheuttaa minulle kohtalokkaan sähköiskun. Voisi olla hyvä idea alkaa valmistautua illan keikkaa varten, joka muuten alkaa jo noin tunnin päästä. Siitä lisää huomenna.4 kommenttia:

 1. Namiiiii<3 Tää vaan ei oo niin järkevää alottaa työpäiväänsä tällasella. Paitsi että onneksi Tom on Briteissä, se Samuli on meinaan sillä saralla kohtalokkaampi.. :D

  Ja nyt keskityn töihin....

  VastaaPoista
 2. Katoin noista viimosista mustavalkosista, että nyt on Patrick kyseessä mut ei niin ei :D Tosin Patrick on kyllä sadasti paremman näkönen.

  VastaaPoista
 3. heli., joo en tajua, miten ne voi olla niin saman näköisiä!! :D

  VastaaPoista