maanantai 16. elokuuta 2010

Trololoo

 

Viikonloppu vierähti järvimaisemissa ihanassa seurassa. Yhdeksän taidehörhöä valtasi ystäväni kotitalon jokaisen nurkan. Perjantai otettiin rennosti, mutta lauantaina (jolloin ukkonen muuten ajoi meidät sisälle juuri kun olimme saaneet raahattua kaikki kamat ulos) alkoi rankka työ. Haasteena oli 12 dekoilua 12 tunnissa. Saattaa kuulostaa kovin helpolta, mutta sitä se ei ollut. Mutta onnistuin siinä kuitenkin. Voin kertoa, että viimeiset puoli tuntia oli pienoinen paniikki päällä ("missä mun sakset on?!! Apua lainaa mulle äkkiä mustaa kynää, miten tän biisin sanat menee?!") :D Toki kaiken dekoilun ohella ehdittiin myös katsoa True Blood, kuunnella loistavaa musiikkiia, syödä ja juoda hyvin, uida sekä grillata makkaraa ja vaahtokarkkeja nuotiolla. Parasta oli tietenkin mitä mahtavin seura, kiitos tytöt!


Viikonloppuna laulettiin muuten aika monta kertaa järkyttävää venäläistä Trololoo-rallatusta, joka jää  päähän kuin takiainen. Se ken uskaltaa, voi kuunnella kyseisen biisin tästä. Don't say I didn't warn you! :D

3 kommenttia:

 1. Ihania decoja! Itse en harrasta mutta muiden tuotoksia on kiva katsella. Tuollaisia kun saisi kehyksiin ja seinälle.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa aivan täydelliseltä tavalta viettää viikonloppu! Kiva kun laitoit valmiita näytille, itse en oo tuommosta harrastanutkaan mutta kuulostaa niin kivalta, että pitäis varmaan. :)

  VastaaPoista
 3. Oola: Kiitos :)

  Riehu: Oli kyllä aivan ihana viikonloppu :) Decoilu on ihan parasta (vaikka saankin aika usein aggressioita kun joku menee täysin pilalle eikä yhtään niinku ajatteli :D) :)

  VastaaPoista