sunnuntai 8. elokuuta 2010

Find Home


Viikko uudessa kämpässä on vierähtänyt hurjan äkkiä. Suuri osa tavaroista hakee vielä paikkaansa. Täällä ei ole vielä sänkyä, sohvaa, tuoleja eikä ruokapöytää. Niinhän sitä sanotaan, että hiljaa hyvä tulee. Nyt olen kyllä sitä mieltä, että saisi tulla hieman nopeammin. Sänky saapuu huomenna ja viikon hyvin palvellut patja joutaa komeroon vieraspatjaksi. Sohvakin saapuu tiistaina, mutta muita yksilöitä saa vielä odottaa määrittelemättömän ajan.


Tein kuitenkin jo aivan loistavan kirpparilöydön! Uusi tulokas on kuninkaallista sukua, sisaruksiaan vanhempi ja perheen musta lammas. Sisällään se pitää kehystettyä Sylvia Plathin kuvaa (by AlmostPhony).

12 kommenttia:

 1. ^___^ Kyl ne kalut sieltä vielä tulee.. :D

  VastaaPoista
 2. Kirjoituskone <3 Mä löysin yhdeltä kirppikseltä täydellisen, keltaisen 70-luvun kirjoituskoneen, mutta kun ei ollut tarpeeksi käteistä mukana, niin jouduin jättämään se sinne :( Mies kyllä kiitteli huonoin käteisvarannoin varustautunutta kirppistelijää..:D

  VastaaPoista
 3. Salka: Mulla on kolme :D Tuo musta, valkoinen ja vaaleensininen. Ja lisää haluan :D Kyllä sulle vielä osuu eteen kirjotuskone!

  VastaaPoista
 4. Sylvia Plath! Kirjoituskone! Kirjapinot!

  VastaaPoista
 5. Kun oisin tienny et sä keräilet kirjotuskoneita...mä jätin vanhan kodin vintille siellä olleen vanhan kirjotuskoneen... se tosin oli harmaa eikä noin suloinen ku toi sun löydös. Jos haluat sen niin voin kyllä kysellä sitä vielä jos uus asukas ei oo hävittäny :)

  VastaaPoista
 6. Oo, ihana löytö! varsinkin jos keräät niitä :) ja muutenkin kivan näköstä, kirjapinot on boheemisti sydän.

  VastaaPoista
 7. Hepa-Neiti: Oi kiitos tarjouksesta, mutta ei tarvi :)

  sarakissa: On ^__^ kirjapinot on nyt löytäneet tiensä hyllyyn, vaikka olisivat ne pinoinakin ihanat! Yksi pino sentään jää lattialle, kun kaikki eivät mahdu hyllyyn :D

  VastaaPoista
 8. Oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Sylvia Plath!!!! Ja kirjoituskone IIIIhhhhhhhh!!!!

  VastaaPoista