torstai 5. elokuuta 2010

Edinburgh 4/6

 
Princes Streetilla sijaitseva Urban Outfitters oli taivas. Olisin voinut muuttaa sinne asumaan. Vaikka myytävänäkin olevat asiat aiheuttivat ihastuksen huokauksia, kaikkein eniten olisin halunnut kotiuttaa niitä asioita, jotka eivät olleet myytävänä. Damn. Olisin voinut käyttää kaikki rahani jo pelkästään tässä kaupassa, joten suunnatonta itsekuria vaadittiin. Kaksi (vai kolme?) kertaa kaupassa oli aivan pakko käydä.

Myytävänä oli myös jotain suomalaista :)
 
Ihana mintunvihreä Diana-kamera jäi valitettavasti kauppaan :(


Toinen suosikkiliike oli All Saints (99 Princess Street). Sieltä ei kuitenkaan ole kovin 
montaa kuvaa. Sovituskopit oli tehty tallien näköisiksi! Puuta, tiiliseinää, metallia = luv.
Old Townin vintageliike Armstrongs Vintage (83 The Grassmarket) ihastutti, mutta mitään sieltä ei kuitenkaan ostettu. Himoitsin taas niitä lukemattomia vanhoja matkalaukkuja ja muita vanhoja esineitä, jotka eivät olleet myynnissä.

 
 
Nyt harmittaa, etten ostanut näitä Potter-rillejä!
 

Old Townissa oli myös söpö karkkikauppa Lickety Splits (6 Jeffrey Street), joka
oli täynnä mitä ihanimpia karkkeja. Joitain karkkeja todellakin lähti mukaan.


Lauantaina löydettiin sattumalta ihana pieni vintageputiikki nimeltä Thread Bare (66a Broughton Street). Lähes kaikki rahat oli jo tuhlattu ja harmiksemme putiikissa kävi vain käteinen.

(kuvat 3-6, 9, 11-13, 15-18, 23, 25-28 bubble

Ostoksia reissulta kerääntyi aika suuri määrä. Kuvia niistä ei vielä ole (vaikka osa vaatteista vilahtaa reissun asukuvissa), sillä kaikki on pakattu muuttokuorman uumeniin. Tyydyn sanomaan, että ostin 5 vaatetta, yhdet kengät, kangaskassin, 3 x dvd, 1 x cd, 3 x kirja sekä lukemattoman määrän koruja ja muuta pientä. Lisäksi tietenkin suklaata ja 1,5 litran bacardi breezerin, maku vadelma!

4 kommenttia:

 1. Mäkin olin aika hurmiossa kyseisessä Urban Outfittersissa, mutta jotenkin se valinnanpaljous ei sitten saanut mua ostamaan yhtään mitään sieltä. Osa oli myöskin aika hintavia. Ihana, ihana kauppa kuitenkin edes vain vaeltaa!

  Ja hei, sä oot bongannut "Mondrian-mekon"! ;)

  VastaaPoista
 2. J: Joo se oli niin valtava, että melkein alkoi ahdistaa :D Osa todellakin oli melko hintavaa ja jäi sen takia kauppaan. Joo tietty bongasin kyseisen mekon :)

  VastaaPoista
 3. Aaaah.... ihania kuvia!! Niin mainioita yksityiskohtia ja kivoja juttuja joka puolella!! Silmä lepää..

  VastaaPoista
 4. Hepa-Neiti: Kiitos :) Kivoja yksityiskohtia löytyi vaikka kuinka paljon!

  VastaaPoista