tiistai 3. joulukuuta 2013

Sleep Well Tonight


At home with Ravenwaves 18


Huomenta murut, tänään on makuuhuoneen sisustuksen vuoro. Jotain outoa on muuten tapahtunut, sillä olen alkanut karsimaan esillä olevaa tavaraa. Siis minä! Minimalistia minusta ei varmasti koskaan saa, mutta huomaan kaipaavani hyvin selkeitä tyhjiä tiloja tämän kirjavan väri-, kuva- ja esinemeren keskelle. Suurimmalle osalle asunto näyttäytyy varmasti edelleen hyvin täyteenahdetulta, mutta uskokaa, kyllä sitä muutosta on tapahtunut.


At home with Ravenwaves 33
At home with Ravenwaves 27
At home with Ravenwaves 25
At home with Ravenwaves 30
At home with Ravenwaves 29
At home with Ravenwaves 28
At home with Ravenwaves 23

T-kirjain on tippunut seinällä olevasta sitaatista aikoja sitten enkä ole saanut aikaiseksi tehdä uutta.. Nuo kirjaimet ovat seinätarroja, mutta T piti väkertää kahdesta muusta kirjaimesta, koska olemassa oleva oli minun makuuni aivan liian pieni eikä sopinut muihin kirjaimiin. Itse sanonta on The Big Band Theoryn Sheldon Cooperin suusta kuultua.

At home with Ravenwaves 22
At home with Ravenwaves 31
At home with Ravenwaves 21 At home with Ravenwaves 32
At home with Ravenwaves 24
At home with Ravenwaves 42
(All photos by June)


Today it's time for the decoration in my bedroom. Something weird has happened: I've been starting to prune the things I have on display. There's so much colour, art and objects here that I long for some very clean and empty spaces to balance that. You'll never get a minimalist out of me but there's been some change!


4 kommenttia:

  1. Hei, niin ihana ja mielenkiintoinen koti sulla ja upeat kuvat on neito napsinut! Voi kun pääsis lähemmin tutkimaan kaikkea! :D Ja sulla on tuo himoitsemani mintunvihreä Pikku Myy-lamppukin.... :)

    VastaaPoista
  2. Sulla on aivan ihana koti! Voi mitä yksityiskohtia! Minusta paljot tavarat ja värit näyttävät ihanan kodikkailta, mutta sitten omassa kodissani en osaakaan nykyään asua niin vaan pidän homman aika simppelinä. Tykkään sun kaikista sisustuspostauksista :)
    t. Heidi/Riehu

    VastaaPoista