keskiviikko 11. joulukuuta 2013

It's Cold Outside


December_2013_13


Nyt on luvassa ihan jouluun liittyvä postaus. Se on nyt myönnettävä: minusta on tullut täysin jouluhullu. Siis siinä mielessä, että himoitsen jatkuvasti kaikenlaisia joulukoristeita ja harkitsen jopa pienen joulukuusen hankkimista asuntoon, vaikka en edes vietä joulua täällä! Joulukoristeita on tänä vuonna tullut hankittua runsaasti edellisiä vuosia enemmän, ja joulutunnelma on niiden myötä vähitellen hivuttautunut tänne. Ei näissä kuvissa ole läheskään kaikki, kuvaaminen päivänvalon melkein puuttuessa nyt vain on pikkupokkarilla hieman hankalaa.

Ensimmäisen kuvan hurmaava pieni peura on Tigerista ja nuo ihanat paperinuket ovat Amy Earlesin käsialaa. Niiden leikkaamisessa tosin meinasi mennä hermo, mutta nätithän niistä tuli! Tein kesällä Berliinissä yhden jouluisan löydön: vanhan kauniin valokuvan jonkun pienen tytön joululahjasaaliista vuodelta 1939. Punainen Herkkusuu-tonttu on Aarikan, mustavalkoiset pallot Granitista.


December_2013_7
December_2013_11_bw
December_2013_1
December_2013_14_bw


I'm totally cuckoo for Christmas decorations! This is not all, not by a long shot. The deer in the first photo is from Tiger and those lovely paper dolls from Amy Earles' shop. The red elf's by Aarikka, black-and-white Christmas balls from Granit.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti