tiistai 11. syyskuuta 2012

Ruiner

 Flowers in her hair


Wienissä, kuten yllä olevasta kuvasta näkyy, hiukseni olivat vielä ihan hyvässä kuosissa, mutta ne haalistuivat sen jälkeen kovin nopeasti. Eilen kävin Oulussa kampaajalla toiveenani saada hiuksista vielä hieman tummemman konjakinruskeat kuin yllä olevassa kuvassa, ja toki vahvalla oranssilla vivahteella. Lopputulos olikin sitten jotain aivan muuta.. Tällä hetkellä hiukseni ovat luumuun taittavat syvän tummanpunaiset ja tyvi ja latvat ovat ihan eri sävyä. In-ho-an näitä. Kävin siis ystävän luona Oulussa viikonloppuna ja varasin samalle reissulle kampaajan paikkaan, jossa kävin koko opiskeluaikani. Hiusten pelastusoperaatio täytyy nyt yrittää tehdä täällä Seinäjoella. Onneksi löysin täältä jo ystävän suosituksella hyvän kampaajan, tai ainakin luulen niin, nainen kun vaikutti hyvin osaavalta. Tiedossa on reilu viikko raivokasta hiustenpesua, jotta saisin värin hieman haalistumaan ja sitten yritetään, toivottavasti paljon osaavimmissa käsissä, pelastaa nämä kutrit.

My haircolour was quite good when I was in Vienna but it faded fast. Yesterday I went to a hairdresser in Oulu (I was visiting my friend), to a place where I always went when I still lived there. I wanted pretty much the same colour as you see can see in the above picture, only a bit darker. Well, the result was something totally different. Now my hair is really deep red, a very cold shade, and I absolutely hate it! The salvage operation has to be done here in Seinäjoki, hopefully in the hands of someone who actually knows what they're doing and I think I already found such a person. Now it's a week of  frantic hairwashing and then I hope she can save these locks.

6 kommenttia:

 1. Voi ei!! Punaiset hiukset aiheuttaa kyllä sekä vihaa että rakkautta, ne osaa olla niiin vaikeat. Mutta kuvan väri on jokseenkin järisyttävän upea! Onnea uuteen yritykseen :)

  VastaaPoista
 2. Pesehän hiuksesi vanhanaikaisella palasaippualla (ihan sellaisella missä ei oo mitään ihovoiteita tms. mukana... Takaan, että väri hailakoituu ja äkkiä! Nico sai päähänsä työmaalla aniliininpunaista painoväriä ja kampaaja oli ihan lohduton kun ei pystynyt tekemään asialle mitään (ainoa vaihtoehto oli kalju). Mut Mika muisti takavuosilta omalle kohdalle sattuneen "väriäksidentin" ja siihen auttaneen palasaippua ja sillä hoitui tääkin "värinpoisto"!

  VastaaPoista
 3. Oi, sinun ihanat hiukset. Ei saa niitä pilata <3 Mun pitäis saada toi joku kuukausi sitten ostettu väri päähän - on niin järkyttävät nämä hiukset tällä hetkellä. Tätä tukkaa alkaa vaan olla niin paljon, etten saa itse väriä levitettyä kunnolla. Pitänee siis jatkaa odotusta, et joku kaveri värjäis. Ehkä marssin tohon Judelle väripurkki kourassa :D Kampaajallehan en edelleenkään suostu menemään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jude on monesti leikannu mun etuhiukset niin eiköhän se osaa värinkin sun päähän huitasta :D

   Poista