maanantai 7. helmikuuta 2011

Gimme 7Sain yhteensä kolme tunnustusta: kaksi ensimmäistä Chatrinilta, kolmannen Mikaelalta. Kaikissa tunnustuksissa on sama juttu eli tunnustuksen saatuaan pitää tunnustaa 7 asiaa itsestään ja antaa tunnustus eteenpäin seitsemälle muulle. Minusta on aina kovin vaikea keksiä asioita, oli se sitten tunnustettavia asioita itsestään tai mitä muuta tahansa, kun käsketään miettiä (en siis aio keksiä 21 asiaa tunnustettavaksi, se 7 saa riittää).


1. Leikin vielä 12-vuotiaana barbeilla.

2. Tajusin vasta muutama, olisiko ollut juuri 7 vuotta sitten, että laskennan "än yy tee nyt" kolme ensimmäistä  "sanaa" ovat  tosiaan ne nyt-sanan äänteet! Mitä lie olen aiemmin kuvitellut niiden tarkoittavan.

3. Luin tässä muutama viikko sitten ilmoituksen "Kuuman veden käyttökatko huomenaamulla klo 8-10" ja huudahdin hädissäni ystävälleni: "Voi ei, me ei saada aamulla teetä!" Niin, sitä teehen tarvittavaa kuumaa vettä kun ei voi keittää vedenkeittimellä siitä kylmästä vedestä..

4. Minulla oli ala- ja yläasteikäisenä paljon kirjekavereita ulkomailta, mutta kaikkien kanssa yhteys katkesi jossain vaiheessa. Kirjekaverit hankittiin jonkun penpalservicen tai vastaavan (?, en kuolemaksenikaan muista minkä) välityksellä ja sieltä sai sitten postissa sellaisen keltapinkin lapun, jossa oli kirjekaverin yhteystiedot. Pari vuotta sitten yksi heistä, indonesialainen tyttö, soitti minulle vanhempien kotipuhelimeen! Kuin ihmeen kaupalla satuin olemaan kotona. Välillä oli mennyt ehkä joku kymmenen vuotta, että ei oltu missään tekemisissä. Puhelinsoitosta lähtien ollaan oltu yhteydessä netin välityksellä.

5. En usko horoskooppeihin (lehtien ainakaan), mutta saatan joskus lukea niitä lehdistä. Olen syntynyt juuri kahden horoskooppimerkin vaihteessa, joten välillä olen lehtien mukaan toinen, välillä toinen. Tämä mahdollistaa sen, että luen aina molemmat horoskoopit ja "uskon" siihen, mikä kuulostaa paremmalta. Ja jos luvataan jotain pahaa, se ei tietenkään ole totta.

6. Koen hyvin usein déjà vu -hetkiä. Nytkin tuntuu, että olen kirjoittanut osan näistä asioista tänne jo joskus aiemmin..

7. En keksi seitsemättä enää millään!


Nämä ovat pyörineet jo niin useissa blogeissa, joten tunnustukset saa ottaa ken haluaa!


5 kommenttia:

 1. Hah, repesin kohdalle numero 3! :-D Sattuuhan tuollaista...

  Kohta 2 on myös aika tuttu, vastaavanlaisia valaistumisia on osunut omallekin kohdalle vuosien varrella.

  VastaaPoista
 2. Kohdat 1 ja 2 tuttuja juttuja. Mullakin oli kirjekavereita ulkomailta, mutta jotenkin tuli aina vain jokunen kirje vaihdettua. Kerran joku italialainen tyttö kirjoitti mulle ja jäi vähän epäselväksi mistä ihmeestä oli saanut osoitteeni. Vastasin kuitenkin ja seuraavassa kirjeessä tulikin italialaisia rahoja ja pyyntö suomalaisten lähettämisestä. Jännää.

  VastaaPoista
 3. Ihana oot! Ja vastaavanlaisia 2.kohdan valaistumisia on koettu täälläkin suunnalla,ja järkeilen myös joskus 3.kohdan mukaan asioita.

  Ja ihana tuo kirjekaverin kanssa uudelleen "kohtaaminen" :)

  VastaaPoista
 4. Anzi: Haha :D

  Yellow Lizard: Lähetitkö ikinä niitä suomalaisia rahoja? :D

  Salka: Hih, kiitos. Itse olet <3 Kirjekaverin "kohtaaminen" oli kyllä huippua :)

  VastaaPoista
 5. Hehheh, no enpä kyl tainnu lähettää :D

  VastaaPoista