lauantai 29. tammikuuta 2011

PartyEilen pieni joukko leffabloggareita tapasi toisensa. Ensin Cinema Mondo tarjosi meille Kino Engelissä ennakkonäytöksen elokuvasta Brighton Rock. Siitä luvassa juttua vielä tarkemmin huomenna tai alkuviikosta. En ollut aiemmin käynyt kyseisessä independent-elokuvateatterissa ja se paljastui ihanan tunnelmalliseksi. Elokuvaelämyksen jälkeen jatkettiin Amarilloon, jossa ruokaa ja juomaa nautittiin ja puhuttiin tietenkin elokuvista. Meitä oli paikalla kymmenen: Twilight Colan Bubble, Elokuvablogin Päivi, Dominon Anzi, Geek Is The New Blackin Mikaela, Cinefiliaan Jutta, Entertaining or Elsen Marja, My Movie Blogin Tiinanen, No You Girls Never Know'n Lauri sekä Leffablogin Jouko. Anzi voitti 16 pisteellä Päivin pitämän elokuvaquote -kisan. Kisa kyllä havainnollisti aukot minun ja Bubblen elokuvatietämyksessä. Meillä molemmilla kun niitä pisteitä oli 3 ja niistäkin kaksi arvauksella oikein, eh. Paikalla oli myös Disneyn, FS-Filmin, Future Filmin, Nordisk Filmin, Sandrew Metronomen edustajia, jotka kertoivat tulevista elokuvista. Saimme myös omaksi elokuvasälää.

Illan voi tiivistää tähän viimeiseen hymykuvaan. 
Minulla oli oikein mukavaa, joten kiitos kaikille!
 Mistä näitä dvd'itä oikein tulee?

Puolet yllä olevan kuvan leffoista löysi tiensä luokseni elokuvaedustajien lahjapusseista, puolet tarttui vahingossa mukaan Anttilan alesta.. Perustelin itselleni, että oikeasti tarvitsin Angelin kolme omasta hyllystä puuttuvaa tuotantokautta, koska en jaksa niitä nostalgisilta VHS-kaseteilta katsoa. Vaikka ei niitäkään raaski pois heittää. Taidan tarvita uuden hyllyn.


(kaikki kuvat: bubble)

6 kommenttia:

 1. Harmitti etten päässyt! Mukavalta illalta näyttää : --)

  VastaaPoista
 2. tiinanen: Niin oli :)

  5plitreel: Ens kerralla sitten :)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa oli :)

  Se quotequiz oli vähän hankala varsinkin siitä syystä, että kabinettiin asti tuli sen verran meteliä ravintolan puolelta, ettei niitä ääniä meinannut kuulla ollenkaan...

  VastaaPoista
 4. Dvd:t vaan lisääntyy, itsestään, munkin hyllyssä. Kiitti kivasta illastsa!!

  VastaaPoista
 5. Päivi: Jep :) Joo aika paljon sai pinnistellä, että jotain kuuli :D

  Mikaela: Niinhän ne näyttää tekevän. Oli kyllä tosi mukavaa! :)

  VastaaPoista