torstai 25. helmikuuta 2010

The Tease QueensKeskiviikkona punasin huulet, laitoin tyllimekon ylle, korot jalkaan, kimaltavat korvikset korviin ja kaulaan helmet, jotka olen saanut mummulta ja papalta lahjaksi yli kymmenen vuotta sitten. Kyllä mummu tiesi, että niille olisi joskus käyttöä. Nyt harmittaa, että en tehnyt hiuksilleni oikeastaan mitään! Tajusin vasta aivan liian myöhään, että olisihan minulla ollut yksi iso hiuskukka, joka olisi sopinut tilaisuuteen täydellisesti. Oh well, ensi kerralla sitten. Keskiviikkoilta alkoi siis pienoisella blogimiitillä Foxien ja Riinan kanssa, jossa oli mukana myös yksi Riinan ystävä.  Alunperin meitä piti kokoontua paikalle enemmänkin, mutta minne lie loput tytöt jäivät. Söimme Olimpoksessa mahamme täyteen.


Koska jälkiruoalle on eri maha, niin suuntasimme Biskettiin herkuttelemaan. Riina osasi juoda teensä todella tyylikkäästi:


Vaikka ulkona ei tarvinnut kävellä kovin pitkiä matkoja, ehdimme kuitenkin jäätyä. Pakkasta kun oli noin -20 astetta. Kylmyyttä ei kuitenkaan tarvinnut pelätä 45 Specialissa, jonne suuntasimme loppuillaksi. Illan aikana näkyi myös pari tuttua bloggaria: Pupu Lihavisto ja Minttu-Maaria.


(kuva: googlen kuvahaku)

Ihanien burleskitaiteilijoiden The Tease Queensien "Queens of Tease Tour" siis saapui Oulun 45 Specialiin. Paikka oli aivan täynnä! Niin täynnä, että esiintymistä jouduttiin myöhäistämään ja osa ihmisistä käännytettiin ovelta pois, koska ihmisiä ei enää yksinkertaisesti mahtunut sisään. Burleskishowssa esiintyivät  suomalaiset burleskin pioneerit Olivia Rouge, Cherry A.Dorable ja LouLou D'Vil. Vierailevana supertähtenä nähtiin Kitten DeVille Los Angelesista sekä ranskalaisvahvistus Miss Anne Thropy. Oma suosikkini oli ehdottomasti LouLou D'Vil. Voi luoja mikä nainen! Shown aikana koettiin vanhanajan klassista glamouria, eksoottista viettelystä, huumoria ja rokkaavaa asennetta. Naurettua todellakin tuli ja sanotaanko nyt näin, että eturivissä tuli kyllä kuuma.Valitettavsti taas tuli todistettua se seikka, että ilman salamaa kuvaaminen nelivitosen valoissa on täysin toivotonta. Salamaa oli oikeastaan pakko käyttää, jos halusi saada kuvia, joista näkisikin jotain.   Oli ihana nähdä, että todella moni yleisöstä oli pukeutunut teeman mukaisesti. Minusta oli myös ihanaa, että lavalla näkyi kaikenkokoisia naisia, ei vain niitä tikkulaihoja, joihin lehdissä on totuttu. Ja selvennettäköön nyt vielä, että burleski ei todellakaan ole strip teasea sen nykyisessä muodossa.

 Olivia Rouge surullisena Minni-hiirenä. Mikki on lähtenyt merille.


Cherrie A.Dorable karkkimaassa

 LouLou D'Vil ja tribuuttiesitys edesmenneelle Bettie Pagelle.

 Miss Anne Thropy
Kitten DeVille

Lopuksi hieman sneak peakia kyseiseeen iltaan videoiden muodossa:

Kiitos ihanille tytöille seurasta ^__^ Tahtoo jo uudestaan!

17 kommenttia:

 1. Harmi kun en päässyt teidän kanssa syöpöttelemään :( Ensi kerralla sitten.

  VastaaPoista
 2. Aijaij, olet saanut napsittua herkullisia kuvia! Meidän kuvat oli onnettomia kun ne on otettu kaukaa.

  Ihastuin show:hon kyllä valtavasti. Yleisön määrää miettien uskoisi, että tullaan näkemään tulevaisuudessakin burleskia näillä leveysasteilla.

  Ja oli ihana nähdä sua! Nähtiinköhän viimeksi provinssissa 2007 tai jotakin? =D

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä upea show, olen vieläkin ihan töttöröö :D Kiitos upeasta seurasta! ♥

  VastaaPoista
 4. peppis: oli kyllä harmi :( mutta kehitellään pian jotain uutta miittiä :D

  Minttu-Maaria: No ihan ok kuvia juu. Minä ihastuin myös ja tahtoisin nähdä muita numeroita! Ja oli tosi ihana nähdä, viime näkemästä todellakin on aikaa ikuisuus.

  Foxie: Oli..huh. Kiitos itsellesi :)

  VastaaPoista
 5. Mäkin haluan!

  Ihana asu sulla, nuo kengät ovat aivan täydelliset!

  VastaaPoista
 6. Nooruska: Ei ihme. Kiitos :) Alunperin piti laittaa punaiset korkkarit, mutta pakkanen muutti suunnitelmia.

  VastaaPoista
 7. arggg mulla ei näy videot :<

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Sitä on liikkeellä. Rasittavaa, youtube näyttää toimivan vain ehkä puolet ajasta jos sitäkään. Tätä on jo jatkunut monta viikkoa, tekisivät sille jotain!

  VastaaPoista
 9. Voi että olit nättinä liikenteessä! Just sopiva sekoitus klassisuutta ja rokkia. :D Hihii, tuo Riinan muki! Voisin kuvitella, että itselleni kävisi juuri noin..

  VastaaPoista
 10. Vau, säkin sait tosi hyviä kuvia! Eturivin paikasta oli kans ehkä vähän hyötyä :)

  Kiitos seurasta, mulle ei tullu yhtään ulkopuolinen olo teidän tyttöjen kanssa, vaikka en blogimaailmassa pyörikään tai tuntenu teitä entuudestaan! :)Ihanaa oli.

  Toivottavasti pääsis vielä joskus kattomaan showta uudestaan..

  VastaaPoista
 11. Joa: Voi kiitos :)

  Marjo: Eturivi oli erittäin jees :) Kiitos sinullekin, olit mukavaa seuraa ^__^ Joo haluan jo nähdä uusia numeroita, tai vaikka sen saman shown :D

  VastaaPoista
 12. Voi että mikä video! Olin jo toipunut tuosta illasta, mutta nyt alkoi sama kihelmöinti uudestaan :D Oi että. Ilta oli kyllä mahtava, kiitos ihanasta seurasta!

  VastaaPoista
 13. Riina: Hih :D Kiitos myös sulle :)

  VastaaPoista
 14. hehe..repesin tolle Riinan kahvikupille :) :)

  Ihania naisia on kyllä ollut sekä lavalla että katsomossa! Kaikki niin nättinä! :)

  VastaaPoista