lauantai 6. helmikuuta 2010

Pandora's Aquarium part 2Vaikka osa teistä on varmasti jo lopen kyllästynyt lukemaan postauksia blogiristeilystä, ette vieläkään pääse niiltä rauhaan. Blogiristeilyn toinen päivä aloitettiin maukkaalla aamiaisella. Bubblen kanssa jatkoimme muutaman tunnin päästä toiselle aamiaiselle Nackaan, sukulaisten kestittäviksi. Sieltä matka jatkui Södermalmille ostoksille ja Joa liityi seuraamme. Kaikkien löytösaalis jäi melko köyhäksi. Ennen laivalle paluuta käväisimme Café Stringissä juomassa kaakaota ja syömässä lämpimiä leipiä. Ihanan kahvilan huono puoli on se, että se on yleensä aivan tupaten täynnä. Näin talvella siellä oli myös hiukan liian viileää.
 Minä.
 Joa selaa keskittyneesti lehteä.
 
Bubble.

Laivaan juostuamme (juostiin varmaan noin kilometri, koska ulkona oli niin kylmä, että se piti edes jotenkin lämpimämpänä) menimme bloggareille järjestettyyn yksityistilaisuuteen tax freehin. Tarjolla oli jälleen skumppaa  ja makeaa suklaata. Tax Freesta tarttui mukaan mustakimalteisen kynsilakan lisäksi kasa karkkia. Ilkeistä anonyymikommentoijista keskusteltiin tämän jälkeen laivan kokoustiloissa järjestetyssä Mintun johtamassa paneelikeskustelussa, jossa olivat mukana Veera, MouMou, Stella, Saara ja Kristina.

Roosa söpössä rusettipannassaan.
Sitten mentiin taas täyttämään mahamme maukkaalla ruoalla ja niillä
suussasulavilla jälkiruoilla (tällä kertaa osasi valikoida vain ne parhaimmat).

Marika.
Sara.

Ruokailun jälkeen muutaman ihmisen hyttibileet muuttuivat ahtauden vuoksi käytäväbileiksi, joihin tuli mukaan aina vain lisää ja lisää bloggareita. Lopulta meitä taisi olla koolla kolmisenkymmentä. Ohikulkijoille kerroimme olevamme raamattupiiri. Noora näytti tietenkin kaulassaan roikkuvaa ristiä vakuudeksi. Piiri koki kuitenkin aika monta nimenmuutosta illan aikana, muuttuen ensin lesbojen raamattupiiriksi, sitten lesbonunnien raamattupiiriksi ja lopulta lesbonunnien raamattunoitapiiriksi.

 Noora ja risti.

Hepa- Neiti, Maria, Roosa ja Bemary.


Riina ja Hepa-Neiti. 


Minä, Sarakissa, J ja Salka.

Bubble ja Sarakissa. Kuva Marian, käytössä CC-lisenssillä.
 
Sarakissa on todistetusti naispuolinen Brian Molko!

Paikalla oli siis monta ihanaa tyttöä, kaikkia ei tässä ole suinkaan mainittu eikä osaa ole tallentunut kameraan. Iltaa jatkettiin vielä yökerhossa, jossa tietenkin tansittiin. Musiikki ei aivan ollut minun makuuni, mutta siitä viis, sillä tunnelma oli hyvä. Tanssilattia taisi olla aivan täynnä bilettäviä bloggareita. Onneksi jossain vaiheessa iltaa tuli kuitenkin loistavaa Chemical Brothersia!

 
Salka.
 
 Minä ja J. 
 
 Eliiina vauhdissa.


Ilta päättyi siihen, että ilahdutettiin kanssamatkustajia Bubblen ja Sarakissan kanssa laulamalla Placeboa jossain aulassa Bubblen kännykän säestyksellä. Aamu valkeni kovin ankeana vajaan kolmen tunnin yöunien jälkeen, mutta aamupalalle raahauduttiin silti. Sääli, että osaa ihanista ihmisistä ei ehtinyt kunnolla hyvästellä. Toivottavasti päästään samanlaisella risteilylle joskus uusiksi. Vaikka heti!
P.S. Edelleen menee hermo koko bloggeriin ja etenkin noihin kenkkuileviin rivinväleihin  ja vaakakuviin, mutta lataan ne erittäin isoina vaikka sitten piruuttani. Kertokaahan muuten, jos haluatte itsestänne jonkun kuvan poistettavan!

(kuvat: 01, 02, 05-13, 15-19 Bubble)

6 kommenttia:

 1. Hih, ihania kuvia, vaikea ymmärtää, että tuosta on jo viikko aikaa! Toivon mukaan vastaavanlaisia hauskoja tapahtumia on tiedossa tulevaisuudessakin :)

  VastaaPoista
 2. Salka: Niimpä, aika menee nopeesti! Toivotaan kovasti, niin ehkä sellainen on taas pian.

  VastaaPoista
 3. Ää, viikko sitten oltiin vielä siellä! Seuraavaksi joku viikon risteily - ilman maissa käyntiä. Meneekö se jo liian BB:ksi, kääk. Kissatappeluita, mutta myös varmasti hyvien ystävyyksien syntymistä! ^^

  VastaaPoista
 4. J: Nii-in. Kyllä maissa täytyy päästä käymään, mutta siellä pitää olla lämmin! :D

  VastaaPoista
 5. Kesällä lähetään uudelleen.:D

  VastaaPoista