tiistai 2. helmikuuta 2010

Pandora's Aquarium part 1

Minä suuntasin Bubblen luokse Helsinkiin jo pari päivää ennen blogiristeilyä. Viime perjantaina siis suuntasimme jäätävässä kylmyydessä ja lumituiskussa kävellen kohti satamassa odottavaa Viking Line Gabriellaa, koska ratikka ei kulkenut. Pääsimme sentään hengissä, mutta kohtuullisen jäässä, laivaan.

Ihanan ihana Bubble

  Ihana Joa

Laivan kokoustiloissa meitä odottivat tuote-esittelypisteet, goodie bagit ja skumppalasit. Mintun tervetuliaissanojen jälkeen pääsimme viemään tavarat hyttiimme ja sitten suunnattiin takaisin kokoustiloihin  "luennoille". Veera ja Kristiina valaisivat meille kuvauksen ihmeitä, Saara puolestaan irtoripsien.

Hyttikavereina oli Bubblen lisäksi ihanat Marika ja Eliiina. Parempaa yhteiskuvaa meistä ei löydy, nyyh. Kuva muuten kertoo ehkä jotain hyttimme pienuudesta.

Blogiristeilyyn kuului buffet-illalliset ja aamiaiset. Mielettömän hyvää ruokaa! Etenkin jälkiruoat olivat NAM. Ensimmäisenä iltana söin hieman liikaa. En vain ikinä opi, että siinä vaiheessa, kun maha jo tuntuu täydeltä, ei syödä enää. Vaikka muka vielä vähän mahtuisi. Sitten kärsitään liian täydestä mahasta pari tuntia. Kahdessa päivässä ehti jo tottua valtaviin ruokamääriin ja kotiin tullessa sitten iskikin karu todellisuus.

Marika ja Eliiina.

(kuvat ryöstetty Bubblelta)

Illalla haahuilimme ympäri laivaa ja päädyimme sen yökerhoon. Kamala bändi sai lopulta meidät lähtemään sieltä pois. Muita bloggareitakaan ei tuntunut näkyvän juuri missään. Siispä suuntasimme nukkumaan jo yhdeltä, mikä olikin hyvä idea, sillä seuraavana päivänä piti herätä aikaisin aamupalalle ja jaksaa koko päivä Tukholmassa. Mutta siitä lisää huomenna..

6 kommenttia:

 1. Meillä oli hyttibileet, niinku vissiin aika monilla muillaki ekana iltana. Tavallaan sääli yleisilmapiirin vuoksi, vaikka oliki henk.koht. kiva ilta silloinki.:) Käytiin me siellä yökerhossaki, vaan en jostain kumman syystä muista mitään bändiä, ihme juttu.;D

  VastaaPoista
 2. Meillä oli kyllä ekanakin illalla bileet siellä yökerhossa,mut vissiin mentiin sinne vasta joskus yhden jälkeen. Mutta siis. IHANAAAAAAAA <3

  JA vähän rupes tekee mieli noita ranskalaisia...

  VastaaPoista
 3. Arvaaaapa mitä, en tajunnut yhtään, että olenhan minä sun tatuoinnin ennenkin nähnyt! Muistin hämärästi, että pikkumyy kuulosta hyvin tutulta, mutta nyt vasta tajusin, että minähän olen nähnyt sen täällä blogissa. :) Muistini on kuin siivilä jo tässä iässä. Pelottavaa.

  Heti tuo eka kuva susta ja bubblesta on niin sulo! :)) Ja rasvaiset lihapullat namnamnam..

  VastaaPoista
 4. Bemary: Tosiaan sääli se eka ilta sinänsä, että kaikki oli omissa porukoissaan eikä ollu semmosta samaa yhteismeininkiä ku tokana iltana. Se bändi oli joku kamala laivahumppajuttu :D

  eliiina: Joo se bändi vissii lopetti just sitten kun me lähettiin :D Mutta vitsit oli kiva reissu ^_^

  Joa: Hih, semmonen se muisti on. Arvaa vaan siis kuinka huono mun muistini on :D Vähän muuten tekee mieli syömään sinne buffettiin, ää!

  VastaaPoista
 5. Karu todellisuus kyllä iski ja kovaa. Jäi vähän toi laivasyöminen päälle.. :D

  VastaaPoista
 6. bubble: No aijaa, näin eilen unta niistä ruuista :D

  VastaaPoista