keskiviikko 23. elokuuta 2017

Wearing Color Red


Paris 2017-60



Yhtenä erittäin kuumana päivänä Pariisissa otimme ystäväni kanssa suunnaksi Montmarten kaupunginosan. Päivälle oli muitakin suunnitelmia, joten emme viettäneet siellä kovinkaan paljon aikaa. Moulin Rouge yllätti meidät pienuudellaan ja Amélie-kahvilana tunnettu Café des 2 Moulins oli pettymys, koska emme saaneet siellä lainkaan palvelua. Reilusti meidän jälkeemme kahvilaan tullutta pariskuntaa kyllä palveltiin ennen meitä. Emme jaksaneet jäädä odottamaan vaan siirryimme muualle. Nautimme ihanat vesimeloonijäätelöt ennen kuin nousimme Sacré-Couerin basilikalle. Maksoimme mieluusti funikulaarikyydistä, koska jo pelkkä ajatus pitkien ja jyrkkien portaiden kapuamisesta uuvutti. Sacré-Couerin edustalla oli sadoittain ihmisiä, ja istuimme hetken portailla katusoittajia kuunnellen sekä aiemmin leipomosta ostamiamme macaronseja syöden. Macaronsit maistuivat hyviltä, mutta emme olleet vielä tuossa vaiheessa maistaneet Laduréen taidonnäytteitä, joten emme tienneet miten suuri ero hyvän ja taivaallisen macaronsin välillä voi olla. Kuvailisin, että ero on yhtä suuri kuin säilykekirsikoiden ja tuoreiden kirsikoiden välillä. 



Paris 2017-56
Paris 2017-63
Paris 2017-57



One hot day in Paris we headed to Montmarte to see Moulin Rouge (surprisingly small), Café des 2 Moulins (no service whatsoever) and Sacré-Couer (pretty, but surrounded by way too many people). We ate our first macarons in Paris sitting on the steps of Sacré-Couer and they were good, but we didn't know then just how big a difference there would be to the Ladurée ones, which were simply heavenly! 



2 kommenttia:

  1. Musta myöskään Moulin Rouge ei oikeen oo kummonen. Mut Sacré-Couer! Yksi sen paikan jutuista on just se miljoonan portaan kävely ylös. :D

    VastaaPoista