sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

RAW
Yksi uusista suosikkiblogeistani on Peetan RAW Design blog. Katsokaa nyt näitä hurmaavia, valoisia kuvia! Kuinka näitä voisi olla rakastamatta?! Kuvat 2-6, 10-12, 15-17 ja 19 ovat muiden kodeista, kaikki loput Peetan ja hänen poikaystävänsä Helsingin kaksiosta. Pidän erityisesti tuosta ruskeasta roskis-ovesta ja timantti-lampusta. Mistäs te tykkäätte?

Piti vielä sanoa, että jos jollain teistä on tuo Poola Katarynan Hang With Me - henkari (silmälasityttö) ylimääräisenä ja haluat myydä sen uuteen rakastavaan kotiin, niin se saisi sellaisen minun luotani! Niitä kun ei suureksi harmikseni ole enää Poola Katarynalla myynnissä.


    (All photos © Peeta Peltola, used with permission)Here's one of my new fave blogs: Peeta's Raw Design blog. Just look at these gorgeous photos! How could you not fall in love with them!? Photos 2-6, 10-12, 15-17 & 19 are from other people's homes and all the rest from Peeta and her boyfriend's apartment in Helsinki. I especially like that brown trash door and diamond lamp of theirs. How about you guys?

Oh and hey, if anyone has that Poola Kataryna's "Hang With Me" - hanger (girl with the eyeglasses) and wants to sell it to a new loving home it would certainly get one with me!4 kommenttia:

  1. Just nuo asuntoesittelyt ovat blogin parasta antia, kun löytyy niin monta ihanaa tapausta (erityisesti tuo vikan kuvan asunto)!

    VastaaPoista
  2. Thank you a lot for your comment. And yes! This song is so amazing. ♥

    VastaaPoista