torstai 27. helmikuuta 2014

Sail And Search For Land


Hei murut, kaipaan teiltä ihanilta pikaisesti Tallinna-vinkkejä! Seilaan ystävän kanssa tasan viikon päästä päiväreissulle Tallinnaan, ja voitteko kuvitella, en ole koskaan käynyt siellä! Joten, te Tallinnaan jo tutustuneet, heittäkäähän suosikkipaikkojanne kehiin!


Hey dears, I'm going to Tallinn for a day next week and I've never been there before! So, you who've been there, please share your favorite places!


4 kommenttia:

 1. Oih, rakastan Tallinnaa! Muutamilla reissuillani oon hengaillut lähinnä vanhassa kaupungissa: se on tosi tunnelmallinen ja ihana. Keskiaikaravintola Olde Hansa on ihan must (sitä ei voi missata, sen ohi on melkeinpä pakko kävellä kun vanhaan kaupunkiin lähtee seikkailemaan!), ikävöin niiden vihreää teetä ja ruusuvanukasta. Kaneliolut on kuulemma myös hyvää, harmi vaan että olen viime reissullani ollut ehkä viistoista... Vanha kaupunki on täynnä söpöjä kahviloita ja puoteja. Merirosvoravintola on hauska myös, siellä syötiin joskus jotain aivan loistavaa naposteltavaa - en kyllä yhtään muista minkä niminen se oli tai tarkempaa sijaintia, jossain päätorin lähistöllä kuitenkin. Kaduilla myytäviä paahdettuja pähkinöitä kannattaa ehdottomasti maistella ja ostella! Mums.

  Jos reissu olisi pidempi, kannattaisi myös käydä kokemassa kulttuuria. Klassiset konsertit ja baletit pienemmissä paikoissa on ainakin muutama vuosi takaperin olleet halpoja.

  Viimeisin Tallinnan reissuni oli koulumatka yläasteella ja koska kaverini, joiden kanssa päädyin kulkemaan, olivat vähän urpoja, jouduttiin odottamaan hirveän kauan ison ravintolan jäätelöä ja aikaa kului hukkaan ja joku pienempi kahvila olisi toki ollut ihanampi. Eikä ne edes halunneet käydä missään kaupoissa. Ympäriinsä haahuilu ja kuvien räpsiminen oli kuitenkin myös ihanaa.

  P.S. Rakastan Ewert & The Two Dragonsia!

  VastaaPoista
 2. Olde Hansa on varmasti kokemus, mutta myöskin turistirysä. Suosittelen sellaista ravintolaa kuin Von Krahli Aed. (aed.vonkrahl.ee). Sitten kannattaa vaan pyöriä vanhassa kaupungissa, siinä se aika kivasti kuluu ja nähtävää riittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katrina, luin kyllä kommenttisi ennen lähtöä. Päädyimme sitten kuitenkin ajanpuutteessa ravintolaan, jonka ystävä jo tiesi. Pyörimme tosiaan vanhassa kaupungissa (ja bongasimme tuon Von Krahli Aedin melkein heti syötyämme :D ), eihän siinä sitäkään kunnolla ehtinyt!

   Poista