torstai 26. toukokuuta 2011

Place To Be


Sarakissan luona Hämeelinnassa käydesäni kävin myös hyvin pikaisella visiitillä Aulangon luonnonsuojelualueella. Ehdin nähdä tuosta hyvin kauniista paikasta vain pienen pienen murto-osan. Sinne on aivan ehdottomasti päästävä uudelleen kauniilla säällä ja paremmalla ajalla! 

I visited The Aulanko Nature Reserve in Hämeenlinna very briefly and only got the see a very small part of that beautiful and huge place. I absolutely have to go back there when the weather's nice and I have plenty of time.


8 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia ja sun blogi on erittäin taiteellinen. On tullut luettua sitä ainakin viime talvesta.

  Jeps elikkä logopediaa(ym.) hakenut miettii täällä; mistä alueelta (läheltä yliopistoa) kannattaa hankkia asunto(, jos tehtaan savu häiritsee?) Aivan mahtava opintotarjonta, niin hakee kauempaakin. :)

  Olisi mukava lukea enemmän; millaista on opiskella oulussa. Tuolla (net)Demissä yksi oululainen (log.) jo vähän kertoi. :>
  -Sofia 91

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Kaunis kiitos :)

  Hmmm..kai se tehtaan haju tunkeutuu joka puolelle, kun sellainen päivä on :D

  Riippuu varmaan vähän siitä, hakeeko solua vai ihan omaa kämppää. Moni kaveri asui Syynimaalla, mikä osoittautui ihan kivaksi paikaksi :)Itse asuin Kaijonharjussa, siinä oli posti/apteekki/kaupat/pizzeriat/kirjasto aivan vieressä. Ja tietty yliopisto. Miinusta kauppojen eessä hengaavat puliukot.

  Mutta Oulu on aivan ihana paikka!! Vain niin hirmuisen kaukana kaikesta. Oulussa oli ihan mukava, mutta RANKKA opiskella, joten helpolla siellä (logop.) ei pääse.

  VastaaPoista
 4. Mennään ehdottomasti käymään kesällä! ja otetaan muita tyttöjä mukaan ja tehdään piknik :)

  VastaaPoista
 5. Ihana paikka toi. :) Käytiin joskus ala-asteella luokkaretkellä tuolla ja sitten toki ihan sukulaisten kanssa myös muuten vaan huvikseen.

  VastaaPoista
 6. sarakissa: Joo :)

  Bemary: Niin on :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos pitkästä vastauksesta. :) Tuli paljon uutta ajateltavaa. :< Pitäisi käydä tutustumassa Ouluun. Tuo kasvitieteellinen lumipuutarha on kaunis. Oulu vaikuttaa rauhalliselta paikalta.

  Olen Itä-Suomesta, joten vertailen Helsinkiä ja Oulua keskenään. Pääkaupunkiseudulla on joitain miinuksia ja pisteet ei ehkä riitä sinne. (mielikuva on sellainen)

  Tilastoista ei ota mitään tolkkua(; miksi Turkuun ja Tampereellee tulee niin paljon hakemuksia, vaikka otetaan niin vähän opiskelijoita. Nyt oli Turkuun muistaakseni n.280. :/)

  VastaaPoista
 8. Sofia: Ole hyvä :) Kasvitieteellinen puutarha oli melkein mun kämpän takana, RAKASTAN sitä paikkaa :) Aika rauhallinen Oulu onkin.

  Oisko sitten vaan, kun Tampere ja Turku on keskempänä, että sinne on monilla helpompi mennä ja lyhyempi matka kotiseudulta?

  VastaaPoista