maanantai 9. toukokuuta 2011

In The Room Where You Sleep


Viime viikon postaukset sisälsivät lähinnä elokuva-aiheisia juttuja, tällä viikolla on luvassa sisustusta. Makuuhuoneessani on paljon valkoisen ja ruskean eri sävyjä. Tuolin alla majailevat töppöset ovat minun ensimmäiset kenkäni. Tuolin päällä oleva "Siren"-printti on australialaisen kuvittajan Caitlin Shearerin kädenjälkeä, kultaisissa kehyksissä oleva puolestaan Alison Scarpullan. Alice in Wonderland -juliste löytyi Lontoon Sohosta ja on oikeasti lahjapaperiarkki. Mutta kuka muka raaskii käyttää tuollaista lahjan paketoimiseen?! Frenologiapää löytyi myös Lontoosta, Portobello Roadilta. Kevään tultua olen mieltynyt valkoisiin kukkiin, erityisesti herkkiin neilikoihin.


Last weeks posts were almost all about movies and this week it's time for interior decoration. The colours that dominate my bedroom are mostly different shades of white and brown. Those little white shoes under the wooden chair (my grandmothers) are my very first pair! The print in the white frames is "Siren" by Caitlin Shearer and the one in the golden frames by Alison Scarpulla. The Alice in Wonderland -poster is from a shop in Soho, London. It's actually wrapping paper but who on earth would use it as such!? I found the frenology head in London too. Since spring came I've taken a liking to white flowers, especially to carnations.

9 kommenttia:

 1. Ihana makkari! Etenkin toi iso lasipullo missä on oksia ja posliinipää:) Mun tekis mieli kans laittaa tavaroita suoraan lattialle, mutta en ikinä uskaltais kun on tuo iso ja kömpelö koira, harmittais liikaa jos joku iso maljakko menis säpäleiks:D

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo Alice in Wonderland -taulu! <3__<3

  VastaaPoista
 3. Mä jotenkin repesin tolle päälle :D

  Ja tykkään paljon tosta, missä oksien välistä näkyy kirjoituskone <3<3

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoisia ja kauniita juttuja sun kodissa! Tuolista tykkään varsinkin, kuten myös isosta lasipullosta, matkalaukusta ja kirjoituskoneesta..äh, no kaikesta! :)

  VastaaPoista
 5. Mä just mietin ihan samaa, en tajua miten kukaan voisi käyttää tuota paperia paketoimiseen!!!

  VastaaPoista
 6. Riehu : Kiva kuulla :)

  Aini: Kiitos :)

  Magpie: Niin minustakin, ei tarvinnut miettiä sekuntiakaan että ostanko vai en :)

  bubble: Mitä nauramista siinä on :D

  Saija: Hih, kiitos :)

  Mikaela: No niin!

  VastaaPoista
 7. Katoin nää kuvat kahteen kertaan, jee!

  VastaaPoista