tiistai 13. heinäkuuta 2010

Get Me Away From Here, I'm Dying


Palasin Ruisrockista päiväksi kotiin pesemään pyykkiä ja pakkaamaan. Tällä hetkellä pakenen tätä Suomen tukahduttavaa hellettä istumalla lentokoneessa matkalla Edinburghiin, jonne on luvattu noin +17 astetta ja ajoittaista sadetta. Vaikka halusin ihanan lämpimän kesän, on tämä +30 astetta kyllä vähän liikaa. Aion viettää koko loppuviikon ilman internettiä ja nauttia täysillä lomasta. Nähdään siis ensi viikolla ihanat! Muutama juttu on kuitenkin ajastettu.

 
Kauniit kuvat Edinburghista ovat J:n ottamia, ryöstin ne törkeästi neidin blogista :D

4 kommenttia:

 1. Oijoih, ihanaa matkaa!! ^^ Edinburgh on juuri se kaupunki jonne seuraavaksi tahtoisin, vaikuttaa aivan mahtavalta paikalta. En malta odottaa kertomustasi matkasta! :)

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa matkaa! :) Minäkin matkaan juuri Edinburghiin noin kuukauden kuluttua. <3 Joten täytyy täällä Suomessa kestää vielä näitä helteitä..

  VastaaPoista
 3. MothMouth: Kiitos :)Matkakertomusta saa vielä odottaa vähän aikaa, sillä kuvia matkalta kertyi reilusti yli tuhat ja suurin osa niistä on vielä bubblella :D

  Suona: Edinburgh oli IHANA! Vaikka siellä satoikin harva se päivä, mutta mielummin otin kyllä sen sateen ja tuulen kuin Suomen +30 helteen.

  Salka: :)

  VastaaPoista