maanantai 4. tammikuuta 2010

Mystic

Löysin tieni Calico Courtney Brooken flickr-valokuviin jo vähän aikaa sitten Oi ihana turhamaisuus! -blogin kautta - ja kyllä kannatti! Vietin niitä katsellessa varmaan tunnin ja ihastuin valokuviin heti. Courtney on lahjakas ja inspiroiva valokuvaaja. Alla muutamia suosikkejani, mutta katsokaahan ihmeessä lisää, jos nämä miellyttävät silmää. Täten julistankin loppuviikon valokuvaajille pyhitetyksi. Joka päivä siis esittelyssä yhden lempikuvaajani valokuvia. Ja jos ette ole vielä tutustuneet Flickrin ihmeelliseen maailmaan, tehkää se nyt ihmeessä. Se on aarreaitta kaikille valokuvista pitäville, jossa vierailu kuuluu melkeinpä jokapäiväisiin rutiineihini.(kuvat: Calico Courtney Brooke's photostream)

P.S. Blogin ulkoasu on hieman muuttunut. Se ei olisi ollut mahdollista ilman Bubblen apua - minä kun olen täysi tumpelo tietokoneiden kanssa. Bannerin toisessa kuvassa on muuten ikirakkauteni Daniel Johns.

4 kommenttia:

 1. Äääää, ihania kuveja<3 Etenkin kaapu-, päivänvarjo- ja silinteriaiheiset. Oon ihan sitä mieltä, että sun pitää alkaa mun malliksi ja sitte kesällä otetaan kaikkia tällasia hienouksia eiks joo :D

  Ja sit kun kyllästyt banneriin, you know who to ask ;)

  VastaaPoista
 2. Flickr on hyvä, itse käyn päivittäin taas FFFFOUND-sivustolla ;O) Hyvät kuvat ovat aina vaivan väärtti, tulee vaan ehkä hieman kateelliseksi ettei itse osaa ottaa tuollaisia kuvia, hmph..

  VastaaPoista
 3. Hieno uusi banneri, tykkään sen tunnelmasta. ja noista Flickr-kuvista kans, varsinkin noista rakeisista ja vähän hämyisistä. Kumma kyllä hämähäkinseittikuva on suosikki vaikka pelkään hämähäkkejä :)

  VastaaPoista
 4. bubble: niin on. Mieluummin sä olisit se malli! Tosin mun kuvaustaidoilla...

  Mikaela: pitäis tutustua tarkemmin FFFFOUND-sivustoon.

  Jutta: kiitos. Minustakin kuva on ihana, vaikka en todellakaan ole mikään hämähäkkien ystävä.

  VastaaPoista