perjantai 9. marraskuuta 2012

Just Tea..


Voi Sheldon, saat aina piristettyä päivääni (juuri nyt sitä todellakin tarvitaan, sillä ajoin toissapäivänä kolarin). Viimeisimmässä Rillit Huurussa -sarjan jaksossa Sheldon on tietämätön Long Island Ice Tean juomisen vaaroista, josta arvatenkin seuraa jotain ekstrahauskaa.


Oh Sheldon, you always manage to make my day a little better (right now it's really needed because I was in a car accident two days ago). In the latest episode of The Big Bang Theory you being unaware of the dangers of Long Island Ice Tea and of course the fact that it's an alcholic drink makes watching you extra hilarious.

2 kommenttia:

  1. Voi ei, kolari :´( Onneksi kuitenkin ei niin vakava ettet olisi piristynyt ja kirjoittanut tästä. Taidan aloittaa Big Bang Theoryn sarjan tässä lähiaikoina, ihan sieltä alusta asti..olen nähnyt tv:stä vaan jotain pätkiä, ja ne yksistään ei ole vielä vakuuttaneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei käynyt itelle pahasti. Autolle nyt kävi vähän huonommin, en tiedä vielä meneekö lunastukseen. Sun täytyy ehdottomasti katsoa sarjaa kunnolla! Mulla on kaudet 1-5 ja oon nähnyt ne kaikki about tuhat kertaa :D Sheldon <3

      Poista