lauantai 31. joulukuuta 2011

Booklovers Never Go To Bed Alone

tender books and oxford shoes

Pidän listojen tekemisestä, vaikka joskus niiden päivittäminen unohtuu, esimerkiksi vuonna 2011 katsottujen leffojen kohdalla listaus lopahti viimeistään kesällä. Lista vuoden 2011 parhaista elokuvista tuli julkaistua jo aiemmin tällä viikolla ja musiikilliset listat, vuoden parhaimmat keikat, albumit ja EP't, listasin Alice & Junen puolelle. Alla oleva lista tänä vuonna luetuista kirjoista pitäisi sisältää kaikki ne kirjat, jotka luin. En tietääkseni ole unohtanut siitä mitään, mutta tällä muistilla ei asiasta voi olla täysin varma..


1. Nick Cave: Kun aasintamma näki herran enkelin
2. Riikka Pulkkinen: Totta
3. Tuomas Kyrö: Mielensäpahoittaja
4. Lewis Carrol: Alice's Adventures Under Ground
5. Jennifer McMahon: Island of Lost Girls
6. Tova Jansson: Vaarallinen matka
7. Margaret Atwood: Penelopeia
8. Siri Hustvedt: Kaikki mitä rakastin
9. Tova Jansson: Muumipappa ja meri
10. Ransom Riggs: Miss Peregrine's Home for Peculiar Children
11. Joss Whedon & Georges Jeanty: Buffy the Vampire Slayer - The Long Way Home
12. Joss Whedon, Georges Jeanty & Brian K. Vaughan: Buffy the Vampire Slayer - No Future For You
13. Joss Whedon, Georges Jeanty & Goddard: Buffy the Vampire Slayer - Wolves at the Gate
14. Erlend Loe: Supernaiivi
15. Charlaine Harris: Dead Reckoning
16. Vilja-Tuulia Huotarinen: Valoa Valoa Valoa
17. Tove Jansson: Muumilaakson marraskuu
18. Michael Cunningham: Tunnit
19. Tove Jansson: Taikatalvi
20. Margaret Atwood: Poikkeustila
21. Michael Cunningham: By Nightfall
22. Oliver Sacks: The Mind's Eye


Ja niinhän siinä taas kävi, että puolet niistä tavoitteista, joita vuoden 2011 alussa asetin itselleni, eivät toteutuneet. Keikoilla kävin kyllä enemmän, mutta luettujen kirjojen saldo on tänä vuonna täsmälleen sama kuin viime vuonnakin. Matkusteltua ei tänä vuonna tullut juuri sen enempää kuin edellisenäkään vuotena, ja se elokuvaprojekti (katsoa tiettyjen lempinäyttelijöiden kaikki elokuvat/sarjat imdb:n listan mukaan) ei todellakaan tullut päätökseen. Päätin, että vuodelle 2012 en tee ainuttakaan lupausta tai aseta tavoitteita.


 Tämän ihanan dueton myötä haluan toivottaa 
kaikille loistavaa tulevaa vuotta 2012!


I like making lists even though I sometimes forget to update them. I already did lists about this year's best movies, live gigs, albums and EP's, and above is a list of all the books I read this year. And well, half of those aims I set for myself at the start of this year didn't really get achieved. I did see a lot more gigs this year but the number of read books is exactly the same this year as it was last year. I didn't travel that much more than last year and the movie project (to watch all the movies of certain favorite actors/actresses) did not come to it's close. So I decided that I'm not going to make any promises/set any aims for the year 2012. 

With THIS lovely duet I would like to wish everyone fabulous new year 2012!

4 kommenttia:

 1. Kas kummaa, itsellänikin oli täsmälleen sama kirjasaldo kuin viime vuonna! Määrä oli tosin vähän suurempi. :) Pulkkisen ja Hustvedtin luin itsekin tänä vuonna, Loe on vanha suosikki, Cunninghamia haluaisin lukea. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Pekka, mä en tajua miten luin (taas) noin vähän!? Cunninghamin "Tunnit" kannattaa aivan ehdottomasti lukea!! Oon ite lukenut sen hyvin monta kertaa <3

  VastaaPoista
 3. Eihän tuokaan mitenkään vaatimaton saldo ole, itselläni meni välillä monta vuotta lukematta oikeastaan mitään... Kiitos suosituksesta! Sattui vielä niin mukavasti, että The Hours odottelee jo tuolla hyllyssä, nappasin sen viimeksi mukaan kirjastosta. Lukupino on taas melkoinen, mutta yritän ujuttaa sen johonkin väliin mahdollisimman pian. :)

  VastaaPoista
 4. Pekka, no ei aivan vaatimaton, mutta vaatimattomampi kuin yleensä :D Jee, kiva että The Hours jo löytyi :)

  VastaaPoista