sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Movie Monday #22 - Tuntematon


Movie Mondayn aiheena tällä viikolla on suositella jotain elokuvaa, joka on jäänyt valtavirran ja massamedian jalkoihin, ja josta kukaan ei ole koskaan kuullutkaan. Halloween-tunnelmissa tuli heti mieleen John Fawcettin ohjaama kauhuelokuva Ginger Snaps. Se kertoo kuolemasta viehättyneistä Fitzgeraldin siskoksista, 16-vuotiaasta Gingeristä (Katharine Isabelle) ja 15-vuotiaasta Brigittestä (Emily Perkins). Yhtenä iltana Ginger joutuu ihmissuden puremaksi ja alkaa muuttua. Kyseessä on yksi lempikauhuelokuvistani. Alla mielettömän hienot alkutekstit, jotka ovat osa itse elokuvaa, siskosten tekemä kouluprojekti erilaisista itsemurhista. Varsinaisen trailerin voi katsoa täältä.


This week in Movie Monday it's time to recommend a movie that no one's ever heard about. In the spirit of Halloween a great horror movie came to mind: Ginger Snaps. It's a movie about the Fitzgerald sisters, 16-year-old Ginger (Katharine Isabelleand 15-year-old Brigitte (Emily Perkins), who have an appetite for the macabre. One night Ginger gets bitten by a werewolf and starts to change. Ginger Snaps is one of my favourite horror movies. Above is an awesome title sequence that's actually a part of the movie, a school project about different ways to commit suicide made by the sisters. You can watch the actual trailer for the movie here.

7 kommenttia:

 1. Tämä on hyvä elokuva, minulla on tämä ihan omana ja pidän kovasti. Muistuttaa teemaltaan paljon Jennifer's Body -elokuvaa.

  VastaaPoista
 2. Mites tuon Ginger Snapsin jatko-osat? Onko niitä kukaan nähnyt? Itse kun en ole nähnyt kuin tuon ekan ja varuiksi kyselen kantsiiko niitä muita käsiin etsiä?

  VastaaPoista
 3. Anzi: Hyvä on, todellakin. Jennifer's Bodya en oo ite nähnyt.

  Tuoppi: Kakkosen oon nähnyt, mutta kolmosta en(vielä). Kakkonen ei musta oo yhtä hyvä kuin eka, mutta katsomisen arvoinen kyllä :)

  VastaaPoista
 4. Oih rakastan Ginger Snapsia! Ostin joskus ihan randomilla vieläpä jostain Citymarketista, luulin ensin että kyseessä on enemmänkin vampyyrielokuva. Rakastuin kyllä heti ensikatsomalla ja oonkin nähnyt tän aika hiton monta kertaa :D Omistan myös noi jatko-osat ja ite tykkäilen niistä kaikista, vaikka se kolmas joka on itseasiassa prequel onkin toooodella erilainen kuin kaksi muuta. Se on oikeastaan täysin oma lukunsa, eikä tunnu olevan kytköksissä ykköseen tai kakkoseen sen kummemmin. Mutta ihan hyvä tosiaan silti :)

  VastaaPoista
 5. Jenni: Ginger Snaps näyttää olevan noin suuremmalle yleisölle tuntematon tapaus, mutta monet se on silti onneksi löytänyt :)

  VastaaPoista
 6. Yhyy en oo nähnyt :'((( Eli lainaan..

  VastaaPoista