keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Juhannus


Juhannus sujui yllättävänkin aurinkoisissa merkeissä. Ulkona aikaa ei tosin kovin paljoa vietetty, verenhimoiset hyttyset pitivät kyllä siitä huolen. Tosin ystävien luona oli hyttyskatos, johon ne pirulaiset eivät päässeet sisälle. Yöllä vain tuli liian kylmä, kun mittari näytti +7 astetta ja hengitys huurusi. Silti siellä värjöteltiin vilttien ja lopulta viskin ja konjakin voimalla ainakin pari tuntia. Juhannus kului siis Bubblen kanssa tädin mökillä ja ystävien luona. Flunssa verotti hieman voimia, mutta siitä huolimatta oli mukavaa! Hyvää musiikkia (Scandinavian Music Group kuuluu oleellisesti juhannukseen), hyvää ruokaa ja ihania ihmisiä.

(photos 1, 5-7, 10-15 by bubble, the rest by me)


I spent Midsummer with Bubble at my aunt's cottage and at some friend's. Despite my flu I had fun! Good music (Scandinavian Music Group is essential to Midsummer), good food and lovely people.

6 kommenttia:

 1. Ihania tunnelmointeja! Mun mielestä Leevi and the Leavings kuuluu juhannukseen ja no lähes aina mökkimenoihin!

  VastaaPoista
 2. Nooruska: Mun mielestä Leevit ei kuulu mihkään :D

  bubble: Oli ^__^

  VastaaPoista
 3. Kommaan saman, mitä Bubblellekin, mutta siis: ihania kuvia! Mä vietin juhannukseni paikassa, missä ei ollut hyttysiä, mutta kun poistuttiin pihapiiristä, niin auat armias kun joutui hyttysten syömiksi :( Ja toki raavin jalat viehkosti verille..

  VastaaPoista
 4. Hyviä kuvia ;O) Hieno juhannus ollut teillä!!!

  VastaaPoista
 5. Salka: Kiitos (bubblenkin puolesta) :) Hyttyset on kyllä raivostuttavia itikoita.

  Ursula: Joo, hieno juhannus oli :)

  VastaaPoista