maanantai 21. kesäkuuta 2010

White ChalkRyhdyin aurinkoisena vapaapäivänä maalaushommiin. Vuosia sitten Ikeasta ostettu puulaatikosto sai pintaansa uutta väriä. Olen maalannut laatikostosta joskus osan siniseksi ja turkoosiksi, mutta nyt alkoivat ne ja etenkin puun väri kyllästyttää pahemman kerran. Minun on pitänyt maalata laatikosto valkoiseksi jo vaikka kuinka kauan, mutta ikinä ei muka ole ollut aikaa. Niin, no ei ole ollut aiemmin sitä maaliakaan. Ensimmäisen kerroksen jälkeen maali sai kuivua pari tuntia ja sitten sutaisin vielä toisen kerroksen. Samalla maalasin pari helmenharmaata kehystä valkoisiksi. Lopputuloksena piristävän raikasta valkoista.

7 kommenttia:

 1. Maalasin omani viime kesänä kirsikan punaiseksi ;-). Laatikosto on näppärä, olisin kyllä halunnut tuon sinun mallisi, omassani on kolme pientä ja kaksi isoa laatikkoa. Rojut kyllä pysyvät hyvin paikallaan!

  VastaaPoista
 2. Nooruska: :) Se on todellakin näppärä!

  VastaaPoista
 3. Argh, miten sä oot noin aikaansaava. Mulla on maalit nurkissa odottelemassa inspiraatiota ja energiapurkausta....

  VastaaPoista
 4. Tappi jälleen kerran, mulla on toi laatikosto (tosin eri määrä laatikoita) maalattuna sinisellä ja ties millä väreillä, ja aattelin vetästä sen tässä kohtapuoliin vaalean violetiksi :D Tosin ensin pitäis tsekata, riittääkö ko. maalia tuolin sutimisen jälkeen.. Hioin sen su-aamuna, jessus sitä pölyä oli kaikki vaatteet täynnä vaikka ulkona olin. Mut en voi maalata mitään ennenku saan ostettua tärpättiä.

  VastaaPoista
 5. Mikaela: Voin kuule kertoa, etten oo kovin aikaansaava :D

  bubble: Hih :D Joo voin uskoa sen pölyn määrän.

  VastaaPoista
 6. Maalaaminen on ihanan terapeuttista! Mullapa on samanmoinen mutta pienempi ikivanha hyllykkö muuten varastossa, maalaankin sen seuraavaksi, Kiitti muistutuksesta, :)

  VastaaPoista
 7. Riehu: Niin on :) Ole hyvä vain :D

  VastaaPoista