tiistai 30. maaliskuuta 2010

Have You Ever Been Blue?

Olen viime aikoina innostunut taas paljon sähkönsinisestä väristä ja, kuinka yllättävää, Alice in Wonderland -viittauksista. Tässä asussa niitä ovat avainkoru, mustavalkoiset raidat ja sininen väri. Johan oli helppoa. Tällä hetkellä sinisen värin lisäksi on mielikin hieman blue, sillä muutto Oulusta on jo parin päivän päästä käsillä. Muuttokuorma lähti jo viime viikonloppuna, nyt yökyläilen kuluvan viikon ystävien luona ja yritän vielä kokea kaikkea ihanaa, mitä Oululla on tarjota.

raitamekko - H&M, neuleviitta - BikBok, avainkoru - Marianeiti, kengät - Duffy, sukkikset - ?

7 kommenttia:

 1. oi, minnes sitä muuttokuorma matkustaa? Muutto on joo aina rasittavaa... Itellä oli sellainen joulukuussa.

  VastaaPoista
 2. Oola: Muuttokuorma lähti..KOTIIN, keskelle perämettää Sjoen ja Tampereen välille. Meen sinne muutamaks kuukaudeks K-Markettiin töihin (oon ollu siellä jo kaikki lomat viiden vuoden opiskeluni ajan :D). Sitten Seinäjoki kutsuu elokuussa työharjoittelun merkeissä ja on taas muutto edessä.

  VastaaPoista
 3. Sattu kyl tylsään aikaan tää meikän reissu ja sun muutto. Oisin muuten ehotellu treffejä, mut eihän se ny onnistunu mitenkää.:>

  VastaaPoista
 4. Bemary: No sattui juu. Mutta oon mä tänne vielä tulossa käymään ainakin huhti- ja toukokuussa, ni yritetään sitte järkätä jotain :)

  VastaaPoista
 5. Siis ootko sinä tuossa ekassa kuvassa??? En tunnista :D

  VastaaPoista