maanantai 19. syyskuuta 2011

Movie Monday #17 - Rakastaa, ei rakasta


Movie Mondayn aiheena tällä viikolla on näyttelijät, joista ei ole aluksi pitänyt, mutta jotka ovat voittaneet puolelleen.  Kirsten Dunst on minulle sellainen näyttelijä. Hän on näytellyt monissa lempielokuvissani, kuten Little Women, Virgin Suicides ja Eternal Sunshine Of The Spotles Mind. En vielä tuolloin pitänyt hänestä lainkaan, vaikka rakastin elokuvia. En tiedä mikä se tarkalleen oli, mistä en pitänyt. Vasta Marie Antoinetten nähtyäni kunnolla tajusin, että jokin oli muuttunut ja huomasin pitäväni Kirstenista. Sen jälkeen Kirsten on näytellyt monissa elokuvissa, joista on tullut suosikkeja, kuten Mona Lisa Smile, Elizabethtown ja Melancholia. Nyt Kirsten on yksi lempinäyttelijöistäni ja varmasti pysyy sellaisena.

 (photos: kirsten-d.com)

This week on Movie Monday it's time to reveal those actors/actresses that you haven't liked at first but who have grown on you and now can be called favorites. For me Kirsten Dunst is one of those. She's been in a lot of my favorite movies such as Little Women, Virgin Suicides and Eternel Sunshine of The Spotless Mind. I didn't like her then although I loved the movies. I don't really know what it was exactly that I didn't like about her..I just didn't. But over the years she has grown on me and I think it was after seeing Marie Antoinette when I realised that something had changed and I actually liked her. After that I've seen her in many movies that have become favorites, for example Mona Lisa Smile, Elizabethtown and Melancholia. So now Kirsten is and will surely remain one of my favorite actresses.

6 kommenttia:

 1. mä odotan yhä sitä vaihetta et alkaisin tykätä ks näyttelijästä... ei vaan jotenkin... en tiä mikä on mutta ei niin ei >_< yks tekijä on ehkä sen ääni, ja toinen on noi silmät sillon kun se ei hymyile

  VastaaPoista
 2. Kappas - nyt kun sanoit, huomasin saman! Vuosien ajan Kirsten ärsytti minua vallan mahdottomasti, mutta esimerkiksi Melancholiassa hän oli ihana.

  Löysitpäs naisesta ihania kuvia. Yksi noista on sellainen, jonka taidan viedä parturiin, kun seuraavan kerran sellaisen luokse pääsen.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ;O) Kirsten on jännä, mä pidin oikeastaan niistä alkupään teinikomedioista mutta rakastan tätä kokeneempaa ja lahjakasta näyttelijää vielä enemmän. Varsinkin fakta että Kirsten ei ole suostunut korjauttamaan hampaitaan on aika ihana ;O)

  VastaaPoista
 4. Inhosin Kirsteniä Little Womenissa, mutta kaikkialla sen jälkeen oon rakastanut <3

  VastaaPoista
 5. Mulla Kirsten Dunst ei herätä erityisen voimakkaita tunteita suuntaan eikä toiseen. Mutta ei varsinaisesti kuulu suosikkeihini.

  VastaaPoista
 6. Miss Shi: Ehkä se joskus kolahtaa, tai sitten vaan ei :D

  Salla: Hahaa! :D Kirstenillä on kyllä ihanat hiukset noissa kaikissa :)

  UrsulaB: On ^__^ Tuota hammasfaktaa en tiennytkään, tai en ainakaan muista kuulleeni.

  June: No edelleen kyllä se rooli on ärsyttävä, mutta ei enää niin paljon kuin silloin aikoinaan.

  tiinanen: Juu, niin on varmaan monesti monen näyttelijän kohdalla. Tätä "ihan ok" -osastoa :D

  VastaaPoista