keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Deborah Ann Woll


Toinen hyvä syy True Bloodin odotukselle Alexander Skarsgårdin näyttelemän Ericin lisäksi on Deborah Ann Woll, joka näyttelee sarjassa nuorta vampyyria Jessica Hambya. En aluksi pitänyt Jessican hahmosta, mutta nykyään hän on ehdoton suosikkini Ericin lisäksi. Lisäksi Deborah nyt on aivan jumalaisen kaunis, vai voiko kukaan väittää muuta nämä kuvat nähtyään?!

 (source: deborahannwoll.net)

One more reason to watch True Blood is the amazingly beautiful Deborah Ann Woll who plays the young vampire Jessica Hamby. At first I didn't like the role of Jessica but now she's one of my favorite characters in the show.

8 kommenttia:

 1. Oih, Jessica <3. On myös omia lempihahmojani True Bloodissa. Alkuun vaikutti jotenkin todella oudolta, mutta on vain jaksojen edettyä parantunut. Ja olet myös oikeassa kauneuden suhteen. Deborah Ann Woll on kuuma!

  VastaaPoista
 2. Jessica oli mun lemppareita kans ihan alusta lähtien<3 Vaikka eipä sitä heti tiennyt millasen roolin neiti ottaa. Toi eka kuva on kyllä ihan tunnistamaton!

  VastaaPoista
 3. Lauri: Aivan samaa mieltä :)

  bubble: No onhan tuo eka kuva kieltämättä hieman oudohko :D

  VastaaPoista
 4. Aluksi Jessica oli vähän outo mutta samoin nousi minunkin yhdeksi suosikiksi. On todella kaunis nainen!

  VastaaPoista
 5. Sama, en aluks tykännyt, mutta Jessicahan on just oiva lisä sarjaan! Ja mä tässä mietin koko ajan, että värjäiskö letin punaseks vai ei, punaseks vai ei... Jotain uutta vaan haluis kuontalolle!

  VastaaPoista
 6. Paivi: Joo sama juttu!

  Chatrin: Mä oon haaveillu sitä punasta tukkaa jo ikuisuuden..

  VastaaPoista
 7. Mua myös korpesi Jessican hahmo ensimmäisissä jaksoissa, mutta kun tyttö osoittautui moniulotteisemmaksi, voitti hän mut puolelleen.

  VastaaPoista
 8. Marja: Noin näyttää käyneen monen kohdalla.

  VastaaPoista