maanantai 30. toukokuuta 2011

The Hangover Part II


Kävin viikonloppuna katsomassa Todd Phillipsin The Hangover Part II -elokuvan (suom. Kauhea Kankkunen) ystävän kanssa. Ensimmäisen osan tapahtumista on kulunut suunnilleen kaksi vuotta ja nyt Phil (Bradley Cooper), Doug (Justin Bartha) ja Alan (Zach Galifianakis) matkaavat Thaimaahan Stun (Ed Helms) häihin. Alan on kutsuttu mukaan vastahakoisesti, sillä Stu ei todellakaan halua, että mitään Las Vegasin kaltaista enää tapahtuu. Polttarit on siis ehdotomasti kielletty, mutta lopulta Stu suostuu yhdelle lasilliselle hääpaikan rantanuotiolle. Kuinka ollakaan, aamulla herätään jostain aivan oudosta asunnosta eri kaupungissa filmi poikki. Tällä kertaa kateissa on morsiamen 16-vuotias veli ja häät ovat jälleen vaakalaudalla.


Vaikka elokuva kyllä nauratti muutamaan kertaan, niin kokonaisuudessaan se oli kuitenkin suuri pettymys. Ensimmäisen Hangover-elokuvan tasolle ei päästä lähimainkaan. Kakkososa on lähes suora kopio ensimmäisestä. Paikka ja muutamat hahmot ovat vaihtuneet ja kaikki on yritetty tehdä hieman räväkämmin ja ronskimmin. Ilmeisesti oli liikaa vaadittu, että olisi keksitty jotain uutta. Trailerin näkee täältä. Tällä hetkellä oma oloni on kuin kauheassa kankkusessa. Kyseessä ei kuitenkaan ole krapula vaan flunssa. TAAS.


The Hangover Part II was a huge disappointment. It did make me laugh at times but it was almost an exact copy of the first movie. Just the place and a few characters were changed and there was more action and dirtier jokes. As a  whole it just did not work nearly as well as the first movie. You can watch the trailer here. Right now I myself am feeling like a have a hangover. But instead of that I have the flu, AGAIN.

4 kommenttia:

  1. Niin just, kopio ei ole koskaan hyvä. Totaalinen pettymys..vihasin sitä apinaa!

    VastaaPoista
  2. No tuota, jos vaikka jättäisi vuokrattavaksi tän! Eilen olin kyllä melkein menossa katsoon, kun oli kuitenkin paras elokuvaehdokas elokuvateatterissa.

    VastaaPoista
  3. J: Joo, ei ehkä kannata tuhlata rahojaan elokuvateatteriin.

    VastaaPoista