lauantai 2. huhtikuuta 2011

Kate Moennig

Katherine 'Kate' Moennig on ehkä parhaiten tuttu roolistaan The L Wordin (L-Koodi) androgyynina Shane McCutheonina. Parasta koko sarjassa oli ehdottomasti juuri Shane. Mutta kuka vielä muistaa sarjan Young Americans, jossa Moennig näytteli Ian Somerhalderin rinnalla? The L Wordin loputtua Moennig on tehnyt lyhyen vierailun Dexterin viidennellä kaudella ja pysyvämmän roolin sairaalasarjassa Three Rivers. IMDB näyttää Moennigin näyttelevän tänä vuonna elokuvassa The Lincoln Lawyer, jonka pääosassa on kestoinhokkini Matthew McGonaghey. En yksinkertaisesti voi sietää sitä miestä. Moennigin osalta kyseessä on varmasti pieni rooli, sillä hän ei edes vilahda trailerissa. Tuloillaan on myös trilleri Default, josta IMDB ei vielä näytä juuri mitään tietoja, mutta siinä Katella on yksi päärooleista. Sitä odotellessa!

Löytyykö teidän joukostanne Katen (tai Shanen) faneja?

(kuvat: googlen kuvahaku)

Kate Moennig is probably best known for her role as Shane McCutcheon in The L Word. But who remembers a series called Young Americans where she acted alongside Ian Sonmerhalder?After The L Word Kate has done a short visit in Dexter and played in a medical drama series called Three Rivers. IMDB tells that she has a small role in the upcoming movie The Lincoln Lawyer. A thriller called Default is also in the works in which she has one of the leading roles. Are there any Kate (or Shane) fans amongst you?
13 kommenttia:

 1. Oi kyllä! vaihtaisin heterouteni lesbouteen heti jos vain saisin hänet vällyjeni väliin ;).

  VastaaPoista
 2. Mä muistan Young Americans - sarjan! Se oli itseasiassa melko hyvä ja jotenkin ihanan kesäinen, mutta lienee jäänyt Suomessa vähälle huomiolle.

  VastaaPoista
 3. Tiina: I hear you!

  Kata: Niin oli :)

  VastaaPoista
 4. Voi kyllä! Kate on ihana ♥ Young Americans oli kyllä ihan kivaa katsottavaa, mulla meni silloin ohi kun Suomen tv näytti sarjan, mutta tsekkasin sitten myöhemmin YouTubesta. Mahtaakohan sarjaa enää edes löytyä tubesta...Suosittelen muuten leffaa Art School Confidential. Katen rooli on siinäkin pieni, mutta leffa on kyllä muutenkin oikein hyvä :)

  Ja niin klisee kuin se jo onkin, I'd go gay for Shane(/Kate).

  VastaaPoista
 5. Jenni: On <3 En olekaan nähnyt kyseistä elokuvaa, täytyy katsoa! "I'd go gay for Shane" on niin klisee, että sitä ei enää tarvitse edes mainita :DDD

  VastaaPoista
 6. Täällä samaa mieltä ku edelliset, Shane on ihana! :)

  VastaaPoista
 7. Young Americans oli Dawson's Creekin "sisarsarja" ja sitä tehtiin vain joku 7 jaksoa, Mulla on ne kaikki nauhotettuna VHS:llä ja se on ehdottomasti paras teinisarja ikinä :) Siinä 15-kesäset siteerasi amerikkalaisia klassikkokirjailijoita ja analysoivat elämää. Oi pitääkin kaivaa se sarja taas jostain ja palata ajassa taaksepäin. Ianin ja Katen romanssi oli siinä aivan ihana, ja ihana oli myös mahtava Kate Bosworth.

  VastaaPoista
 8. Riehu: Niin on :)

  Anonyymi: Juu, vähän harmittavan lyhyeksi jäi se sarja. Ian ja Kate todellakin <3

  VastaaPoista
 9. Shane-fani ilmoittautuu! Ja mäkään en voi sietää Matthewta, eew!

  VastaaPoista
 10. millä perustein shane on sarjassa parasta, siks ku se on niin qma? onhan se keskeinen ja hyvä hahmo, mut ei sille kirjotettu tarina oo mikään sarjan kiinnostavin tai monipuolisin.. tai no tietysti riippuu mikä kiinnostaa :D

  VastaaPoista
 11. Minun mielestäni juuri Shanen roolista oli tehty mielenkiintoinen ja monipuolinen sillä, että hänestä oli tehty selkeästi lesboyhteisön 'mies'. Hän käyttäytyi kuin stereotyyppinen naistenmies ja sitä oli kiinnostavaa seurata juuri sen takia. Shane myös kehittyi ja kasvoi sarjan aikana ja hänestä paljastui uusia puolia. Sarjassa myös keskityttiin paljon siihen kuinka Shane sai lopulta 'maistaa omaa lääkettään' oikeiden rakastumisten myötä..

  VastaaPoista
 12. Mun mielestä Shanen hahmossa oli paljon hyvää ja se oli ihmisenä mielenkiintoinen, mut sarjan tekijät oli vähän liikaa keskittyny siihen sen naisten kaatamiseen ja taisteluun antaako se itsensä rakastua vai ei. Sääli, koska jo pelkästään hahmon luonteessa ois ollu rahkeita paljon enempäänkin. Että jos koko sarjan tapahtumia katsoo, niin kohokohdat oli oikeestaan tapahtumat joihin liitty Carmen, outo ystävyys Jennyn kanssa ja se episodi sen velipuolen kanssa... verrattuna vaikka mitä kaikkea tapahtu Bettelle tai Jennylle. Mut... olihan sitä silti ihan kiva kattoo ;) Ja jos sarjaa katto vaan sen takia, niin sit tuli kyllä tarpeeks silmänruokaa.

  VastaaPoista
 13. Chatrin: Shanella on paljon faneja, mikä nyt oli odotettavissa :D Matthew on kyllä niin ällötys.

  Anonyymi: Tiina jo kommentoikin asiaa melko hyvin. Itse vain pidin eniten Shanen hahmosta ja toki silmänruoallakin on osuutta asiaan :D

  VastaaPoista